2777
2789
نه من سهاممو نفروختم اصلا و رو برگه سهامم ۵۰۰ بود ولی تو سایت نوشته ۲۵۰

یعنی ارزشش کم میشه؟

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حالا ۵۰۰ بدن اخه چی میشه باهاش خرید ک میگی جهیزیه عاقبت بخیر بشین

اخه خیلی گیریم

بااین شرایط اقتصادی و خواهرشوهر زبون دراز

اینقد اعصابم خورده و فکرم مشغوله این چن روز خواب و خوراک ندارم

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
یعنی ارزشش کم میشه؟

خب ارزشش از سهام ۵۰۰ یا یه تومنی کمتره دیگه مثلا الان همین سود برا همه بالا پونصده ،برا کسایی که سهامشان کمتره سودش هم کمتره، ،وقتی نصفشو فروخته باشی خب ارزشش هم نصف میشه

سلام من سهامم رو فروختم قبلا فقط ۵۰۰امد حسابم با این ک شوهرم ۳۰درصد فروخت ۶ملیون امد براش بعد الا یع ...

سلام منم فروختم سی درصدو ولی اینقد واریز کردن