2777
2789
عنوان

وای بچه ها سکته کردم از ترس.‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 24 پست
میگم چند تا حرکت رزمی یاد بگیرین یا وسیله برای دفاع با خودتون حمل کنید همیشه  دیگه بدرد نمیخور ...

دخترم پیشم نبود جوابشو میدادم...بچمم ترسید...ولی شاید یه روشیه مثلا بری بحث کنی یکی دیگه بیاد گوشیتو بزنه یا بلایی سرت بیاره..مواظب بچه ها هم خیلی باید بود

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دیوونه بود

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من داشتم راه میرفتم یه خانم پشت فرمون یدفعه ای فرمون عمدا به سمت من گرفت که میخواست منو زیر کنه بترسونه 

من کاربر اقا هستم 

واقعا موندم چی بهش بگم 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

میگفتی معلوم نیست خودت از زیر کدوم بته به عمل اومدی ایکبیری نفهم .....

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

ببین تو این دنیا ادم روانی و شل مغز زیاده یه بار برا منم همچین اتفاقی افتاد منم ترسیده بودم پرس و جو کردن یکی گفت این محل یکی هس روانیه مشکل داره 

ولش اعصابتو خورد نکن همه ی ادما که مث منو تو خوب و سالم و باشعور نیستن🤣

.
من داشتم راه میرفتم یه خانم پشت فرمون یدفعه ای فرمون عمدا به سمت من گرفت که میخواست منو زیر کنه بترس ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..