یه ساعت پیش با دخترم که هفت سالشه رفتیم مدرسه ش موقع برگشت دخترم داشت گل میکند منم وایساده بودم تو پیاده رو مواظبش بودم یهو یه ۲۰۶ ترمز کرد یه دختره که قیافش ترسناک بود پیاده شد شروع کرد فحش دادن به من ..میگفت عوضی هرزه چرا نگاه میکنی دوزاری...این بچه اون عوضیه یا معلوم نیست مال کیه..کلی فحش دیگه ..داشتم سکته میکردم اصلا جوابشو ندادم دست دخترم رو گرفتم الکی رفتم جلوی یه خونه که مثلا خونمونه .نشست تو ماشینش همینجوزی نگاه میکرد یهو گاز داد با سرعت رفت...مردم چشونه؟ دیوونه شدن...حواستون باشه بچه ها..نمیدونم منظورش چی بود یا کی بود اصلا
میگم چند تا حرکت رزمی یاد بگیرین یا وسیله برای دفاع با خودتون حمل کنید همیشه دیگه بدرد نمیخور ...
دخترم پیشم نبود جوابشو میدادم...بچمم ترسید...ولی شاید یه روشیه مثلا بری بحث کنی یکی دیگه بیاد گوشیتو بزنه یا بلایی سرت بیاره..مواظب بچه ها هم خیلی باید بود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
من داشتم راه میرفتم یه خانم پشت فرمون یدفعه ای فرمون عمدا به سمت من گرفت که میخواست منو زیر کنه بترسونه
من کاربر اقا هستم
واقعا موندم چی بهش بگم
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.