2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 62 پست
چیکار مثلا خیلی فکر کردم ولی ما توی یک محیط کوچیک هستیم همه همو میشناسن چیکار میتونم بکنم

خب بشناسن مگه کار عاره قربونت برم اونا که نمیان نون مارو بدن...منشی باشگاه یا دکتر...کارای خونگی...ادمین اینستا... باور کن درآمد کسب کنی میری خودت یه شهر بزرگ خونه اجاره میکنی و راحت میشی...چن سال اول سخته ولی بعدش خداروشکر میکنی رو پای خودت ایستادی...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب بشناسن مگه کار عاره قربونت برم اونا که نمیان نون مارو بدن...منشی باشگاه یا دکتر...کارای خونگی...ا ...

منظورم این بود که چون محیط کوچیکه کار خیلی کمه منشی و ..که اصلا نمیشه مگه کلا چند تا دکتر اینجا هست،اینجا وابسته به کشاورزی هست سالها خشکسالی وضعیت اقتصادی مردم خیلی بد هست 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
تنهابی خیلی آزارم میده،ب هدفی هیچ انگیزه ای ندارم

دچار افسردگی شدی شاید...میدونی بهترین هدف الان برای تو چیه؟اینکه به عامل این افسردگی نشون بدی همچین بود و نبودش فرقی ام نمیکنه...اینکه طوری بشه با خودش بگه چرا این زنو از دست دادم...اینکه بی قیل و قال با کسب درآمد بجنگی واسه فردای بهتر..چه هدفایی از اینا بهتر

دچار افسردگی شدی شاید...میدونی بهترین هدف الان برای تو چیه؟اینکه به عامل این افسردگی نشون بدی همچین ...

خیلی فکر کردم واسه کار و درآمد ولی چیزی که بشه عملی کرد پیدا نکردم

[QUOTE=229904733]ب خاطر بچه میگه جدا بشید؟[/QUOTبچه هم یکی از دلایل هست ولی کلا بحث و دعوا زیاد داشت ...

خاک تو سرش  واقعا

غصه نخور

یکی از کاربرهای اینجا هم ب خاطر بچه و خیانت جدا شد بعدش با ی مردخوووب ازدواج کرده ک ی دختر داره

زندگی اش خیلی خوبه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
منظورم این بود که چون محیط کوچیکه کار خیلی کمه منشی و ..که اصلا نمیشه مگه کلا چند تا دکتر اینجا هست، ...

نمیتونی بری مرکز استانت؟یه خوابگاهای ارزونی هست تو هر شهری...همونجام کار کنی برای شما که خونه دار بودی شاید سخت به نظرت بیاد ولی واقعا وقتی شروع کنی میبینی غیر ممکن هم نیست و از پسش برمیای.باید از نقطه امنت بزنی بیرون...شما تا الان تحت حمایت مالی شوهرت بودی الانم دنبال یه حمایت سازمانی هستی دقت کردی؟درحالیکه بزرگ ترین حمایت برای خودت خودتی و تواناییات.که اگر نداری میتونی به دست بیاری 

دچار افسردگی شدی شاید...میدونی بهترین هدف الان برای تو چیه؟اینکه به عامل این افسردگی نشون بدی همچین ...

۱۲ سال قبل وقتی اومد خواستگاری مدرک سیکل داشت با ۱۰ تومن پول که وام گرفته بود ۲ سال اول ازدواجمون هم بیکار بود،با تشویق من درس خوند الان فوق دیپلم داره با کار دولتی و خونه و ماشین و وسایل زندگی خریدم ۸بار اسباب کشی داشتیم الان ۳ ساله خونه خریدیم الان که زندگیمون به یه جایی رسیده میگه جدا بشیم

من چن سال پیش یه بار تفریحی تکی رفتم اصفهان و خیلی ام پول نداشتم که هتل برم واسه همین رفتم یه خوابگاهی اون موقع شبی پانزده تومن...یه عالمه دختر اونجا بودن که اومده بودن کار کنن از شهرای مختلف...صب تا عصر سر کار میرفتن شب اونجا میخوابیدن...خیلی جالب بود برام شجاعتشون

نمیتونی بری مرکز استانت؟یه خوابگاهای ارزونی هست تو هر شهری...همونجام کار کنی برای شما که خونه دار بو ...

گفتنش راحته من الان ۳۵ سالمه واقعا تو عمل سخته منم چادری هستم و محجبه از ارتباط با نامحرم متنفرم عذاب میکشم ورود تنهایی وارد یه شهر دیگه شدن خیلی سخته برام

۱۲ سال قبل وقتی اومد خواستگاری مدرک سیکل داشت با ۱۰ تومن پول که وام گرفته بود ۲ سال اول ازدواجمون هم ...

قربونت برم این دنیا واقعا جای بدی شده قبول دارم...کلا فقط میشه آدم روی خودش حساب کنه...وگرنه گرگا زیاد شدن و بهترین کسای آدم به فکرش نیستن..واقعیتیه که تلخه ولی باید بپذیریم...معرفت خوبه ولی تا جایی که حواسمون به خودمونم باشه

قربونت برم این دنیا واقعا جای بدی شده قبول دارم...کلا فقط میشه آدم روی خودش حساب کنه...وگرنه گرگا زی ...

پدرم خیلی حامی بزرگی بود واسه دختراش تا وقتی بود همه چی خوب بود ولی مادرم هیچ وقت حامی که نبوده هیچی با حرفاش بیشتر آدمو آزار میده

گفتنش راحته من الان ۳۵ سالمه واقعا تو عمل سخته منم چادری هستم و محجبه از ارتباط با نامحرم متنفرم عذا ...

قطعا سخت که هست..ولی ناممکن نیست..و اینم در نظر بگیر که زندگی الانتم راحت نیست و خیلی سخته...این به یه نوع اون به یه نوع...اینجا باید همش تحقیر شی ولی مشکل مالی و مسکن نداری...اونجا خودت کار میکنی و مسایل کاری هست ولی کسی حق نداره بت حرف چرت بزنه...خودت باید انتخاب کنی...من خودم بهتر از شما نیستم و همسرمم میگه خودت برو درخواست بده یا مهریه ندم...من راستش انتخابم اینه که شده بی مهریه برم...الانم همش تلاشم اینه پولامو جم کنم و یه کاری کنم...کارایی که نکردی به نظرت سختن ولی یه روز باید این بت های ذهنی رو بشکنی بالاخره...مجبوری