2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 81 پست

چای و آب ولرم خیلی بخور

میوه..سوپ..

داروهاتو به موقع مصرف کن

خواب و استراحت زیادی داشته باش

دیفن هیدرامین برا گلودرد خیلی خوبه استفاده کن..

من یه ماه پیش امیکرون گرفتم درد تک تک استخونامو حس میکردم

🤍🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانومی منم چند وقت پیش گلو درد بودم این درست کن بخور آن شاالله بهتر میشی

یک لیوان شیر رو با یک قاشق چایخوری زردچوبه بجوشون بزار قل بخوره یک قاشق عسل هم بریز عسل نداشتی نبات بریز یک لیوان صبح یک لیوان شب بخور گلودردت آروم میگیره خیلی هم خوشمزه و خوش طعم هست توی گوگل سرچ کن شیر زردچوبه فوایدش رو برات میاره بهتر شدی منم دعا کن آن شاالله زودتر خوب بشی

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
چای و آب ولرم خیلی بخور میوه..سوپ.. داروهاتو به موقع مصرف کن خواب و استراحت زیادی داشته باش دیفن ...

منم خیلی بدن درد دارم ولی اصلا برام مهم نیست در کنار گلو درد هیچه

آویشن دم کن بخور، یک لیوان آب جوش ولرم یک قاشق عسل و یک قاشق آبلیمو بزن؛ شیر ولرم با عسل ،قرص جوشان

همه اینا رو به غیر قرص جوشان خوردم فایده نداره هیچ جوری گلو دردم خوب نمیشه

دیفن هیدرامین قرقره کن خیلی خوبه نرم میکنه گلوتو راستی واکسن زده بودی اصلا؟

واکسن دو دوز زده بودم ولی هنوز دوز سه رو نزده بودم که اینجوری شد 

دیفن صبح میخرم حتما 

منم الان گرفتم برای بار دوم بار اول جد وابادم اومدجلوچشمم الان کمتره اب نمک حتما قرقره کن اگه لیمو د ...

حس میکنم توی گلوم زخمه نمی‌دونم چرا واسه همین میترسم آب نمک قرقره کنم

امشب به زور یک ساعت خوابیدم از گلو درد خوابم نبرد دیگه 

شما واکسن زده بودی ؟

دوستم دیفن هیدرامین قرقره کرد میگفت عالی بوده از انگلیس اومده بود با دو دوز واکسن فایزر ولی  ...

وای دقیقا منم حس میکنم توی گلوم زخمه و اینقدر درد می‌کنه خیلی اون یک ساعتی که خوابیدم همش تو خواب هم حسش میکردم

حس میکنم توی گلوم زخمه نمی‌دونم چرا واسه همین میترسم آب نمک قرقره کنم امشب به زور یک ساعت خوابیدم ا ...

ان شاءالله خوب میشی گلم این درد می گذره اره واکسن دودوز زده بود سینوفارم زده بودم درکت می کنم اب نمک سوزش داره ولی ضدعفونی میشه تا صبح که شربت بگیری کاری ازت برنمیادعزیزم من الان دیشب فقط سه تا پنج دقیقه خوابیدم الانم سرفه و عطسه دیوونه ام کرده 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....