2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم ترسیدم😭

عزیزم اگه قصدت جدیه زودتر برو دنبالش، بالاخره طبیعیه درد داشته باشه، بعد بی حسی تو فکت با دریل کوچیک یه سوراخ ایجاد میکنن بعد یه پیجو به فکت محکم میکنن، یه مرحله دیکه هم داره،بعد تقریبا سه ماه میری یه پیچ دیگه رو قبلی سوار میکنن 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

بله  ولی دفعه بعد اصلا زیر بار ایمپلنت نخواهم رفت چون واقعا غیر قابل تحمل بود برام

خوب خداروشکر 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

خب دندونمو کشیدم قراره شش ماه دیگه ایمپلنت کنم حین کشیدن و بعد بی حسی با اینکه جراحی داشت اصلا درد ...

چرا بعد از کشیدن ایمپلنت نکردید؟ بهتر نبود؟ من دندونم رو نکشیدم گفتم موقع ایمپلنت بکشم اخه خواهرم هم سه تا رو اینجوری ایمپلنت کرد خیلی درد نداشت

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
پرسیدیم گفت ژلوفن بخوره ولی جواب نمیده روزی ۳ تا می خوره بیشتر تازه .

خب ژلوفن خیلی قوی نیست. نوافن بخرید ولی معدشو خالی نزارید که این همه مسکن میخوره ادیت نشه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
بیشنر ک ترسیدم😂😂

اتفاقا قبلش مراحلو بدونی بهتره، یهو بری ببینی بیشتر استرس میگیری، بازم شرمنده قصدم ترسوندنت نبود 🌹