2777
2789
عنوان

جدایی

250 بازدید | 18 پست

سلام خانما زندگیم حیلی سخت شده میخام طلاق بگیرم چیکار کنم خیلی سخته برام دیگه نمیتونیم باهم زندگی کنیم من ۲۲سالمه شوهرمم همیمطور ۱سال خورده ای هست ک ازدواج کردیم 

طلاق خیلی سخته خوب فکر کن همیشه اول به راه های دیگه فکر کن من بعد از ۱۲ سال زندگی الان شوهرم میگه طلاق روزهای خیلی سختی میگذرونم ،به بعد از طلاق فکر کردی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا مشکلتون چیه؟

همه چیز. بینمون کمرنگ شده دیگه من هیچ ارزشی پیشش ندارم دیگه دوسم نداره و امروز هم منو کتک زد اینجوری نبود دین و دنیاش من بودم یکم بددل بود فق چندماه پیش من بخاطر کیست تخمدان مجبور شدم یه سونو گرافی داخلی برم ک دکترسونوگراف مرد بود از اون وقت از چشمش افتادم و مدام باهام دعوا کرد. 

همه چیز. بینمون کمرنگ شده دیگه من هیچ ارزشی پیشش ندارم دیگه دوسم نداره و امروز هم منو کتک زد اینجوری ...

من تاپیک قبلی شما رو خوندم،هودتون رفتارتون در برابر ایشون چجوری بوده؟

طلاق خیلی سخته خوب فکر کن همیشه اول به راه های دیگه فکر کن من بعد از ۱۲ سال زندگی الان شوهرم میگه طل ...

بعد از طلاق زندگی سخت تری پیدا میکنم ولی از ایندم میترسم من خودم بچه طلاقم میترسم این زندگی ک اولش انقد مشکل باشه به هیججا نمیرسه
بعد اگه بچه دار شدم چیکار. کنم 

[QUOTE=229850106]من تاپیک قبلی شما رو خوندم،هودتون رفتارتون در برابر ایشون چجوری بوده؟[/QUOTE
من اول اینجوری نبودم چون خیلی رو من حساس بود و. منو دوست داشت وقتی یهو نسبت ب من بی توجه شد. و همه را ب من ترجیح داد همه چی برعکس شد من روش حساس شدم و احساسمو بهش نشون دادم. الان باختم دیگه 

دوست عزیز سختی مشکل و دعوا برا همه هست ریشه یابی کنید می‌بینید مشکل از کجاست ،زمان نیاز داره نباید س ...

مشاور رفتیم بی فایده بود
درست میگید دعوا براهمه هست
ولی ینی هرروز ؟؟اونایی ک کیست تخمدان داشته باشن میدونن چقد استرس براشون بده و باید اروم باشن
من تو این چندماه انقد حرص خوردم بسکه هرروز و هرشب بحث میکردیم ک کیستم تو شکمم پکید. به خدا. رسیدم بسکه سخت بود 

مشاور رفتیم بی فایده بود درست میگید دعوا براهمه هست ولی ینی هرروز ؟؟اونایی ک کیست تخمدان داشته باش ...

ایشالله مشکلتون حل میشه جلسات مشاوره رو آدمه بدین ،اینجا مشکلتون حل نمیشه

وایی چقدطلاق زیادشده همه تاپیک هازده طلاق طلاق

ازدواج تو سن کم بدونه شناخت فاصله بین نامزدی و عقد ۲هفته اونم فق بخاطر ازمایش و. کلاسامون و۵روز بعداز عقد هم عروسی کردیم واین شد عاقبتش ولی کلا ازدواجی ک بدونه شناخت باشه اینجوری میشه

ازدواج تو سن کم بدونه شناخت فاصله بین نامزدی و عقد ۲هفته اونم فق بخاطر ازمایش و. کلاسامون و۵روز بعدا ...

هوووووف واقعاناراحت میشم اخه چرابایداینطوری باشه.مردا وزناچشون شده واقعا.حیف زندگی هاشون 

خودتودوست داشته باش❤
ایشالله مشکلتون حل میشه جلسات مشاوره رو آدمه بدین ،اینجا مشکلتون حل نمیشه

پیش خانوادم نمیتونم چیزی بگم مامانم مریضه  مشاوره هم رفتیم بی فایده بود تو یه بمبست گیر کردم نیاز دارم با کسی حرف بزنم بهم بگه چیکار کنم یکم اروم بشم
خیلی داغونم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز