2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 44 پست
منم بعضی وقت ها ازسر تنهایی باخودم صحبت می کنم

من توآشپزخونه باخودم حرف میزنم پسرم چنددقیقه یه بارمیادنگاهم میکنه میگه باکی حرف میزنی....خیلی خواستم ترکش کنم ولی نمیتونم عادت شده برام

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دریا بهم آرامش میده منظورتوگرفتم برادختراخیلی سختگیری میشه بعضی خانواده هاخیلی دخترارومحدودمیکنن ان ...

اهوم 

خیلی دلم می خواد از در خونه ام برم بیرون و فقط راه برم و راه برم و گریه کنم و داد بزنم 

من توآشپزخونه باخودم حرف میزنم پسرم چنددقیقه یه بارمیادنگاهم میکنه میگه باکی حرف میزنی....خیلی خواست ...

منم همین طور پدر و مارم بعضی وقت ها تعجب می کنن فکر می کن گوشی دستمه و با یکی صحبت می کنم نمی خوام ترکش کنم من فقط خودمو دارم 

من خیلی دوس دارم ناراحتیم  ب کسی  بگم اما همیشه میریزم تو خودم

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

لعنت بهشون ک باهامون ازدواج کردنو ولمون کردن

پدر و مادر می خوان زودتر برم سر خونه زندگی با سن کم اما دوست ندارم دلم می خواد سنم بیشتر باشه خوب و بد بشناسم 

بعضی وقت ها حس می کنم ازدواج نکنم بهتره نمی دونم اصن

منم تنهام :) 

من حتی خواهر و برادر ندارم ، تک فرزندم 

بعد فکر کن درگیر یه عشق یه طرفه هم باشی :) 

من باید چی بگم ؟ 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
منم همین طور پدر و مارم بعضی وقت ها تعجب می کنن فکر می کن گوشی دستمه و با یکی صحبت می کنم نمی خوام ت ...

خوب نیست آدم حس دیوونه بودن بهش دست میده😔

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز