2777
2789
عنوان

بادمجوون🍆🍆🍆

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 36 پست

لعنت ب ذهن منحرفم📿📿

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی فر یا توستر بذار، قبلش کف سینی رو با فرچه روغنی کن روشونم یه کم با همون فرچه روغن بزن بعدش که طلایی شد درستش کن اگه سفت بودن میتونی با کشکم یه کم بذاری بپزه، من که فقط تو فر درست میکنم خیلی هم خوب میشه

خداوکیلی خودت منظور داشتی استیکر گزاشتی😂 مثلا ما پیتزا درست میکنیم استیکر پیتزا میزاریم؟

والا منظورم کشک بادمجون بود این ذهن شماها دارین ؟؟🤣🤣🤣

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
عه واااا ...؟؟؟چ عصبی بابا🤣🤣

خیییلییییی فق رو این موردا خیلیی حساسم فضای مجازی و واقعی ندارع ای ام خیلی باغیرت درمقابل مزاحما😌

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
از کشک بادمجونومتنفرم😔

کوفت میقولی؟

گلابی میقولی؟

نائنگی میقولی؟

چشم میقولی؟

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
توی فر یا توستر بذار، قبلش کف سینی رو با فرچه روغنی کن روشونم یه کم با همون فرچه روغن بزن بعدش که طل ...

مرسی فدااات ....چند دقیقه توی توستر بمونه؟؟؟حرارتش چی باشه؟؟اگ‌میدونی بگو عشقم😍

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
کوفت میقولی؟ گلابی میقولی؟ نائنگی میقولی؟ چشم میقولی؟

😐

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

😐

😂😂😂😂

نام کاربری تو دیدم جوگیر شدم 

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه