سلام بچه ها من پس فردا خونه عمه نامزدم دعوت شدم یه دامن وساروفون برای عید دوخته بودم تصمیم گرفتم همین ها روبپوشم منتها چون هنوز شومیز برای زیر ساروفون نخریده بودم دیگه عجله ای یه شومیز خریدم به نظرتون شومیزم به ساروفون ودامن میاد؟ اخه عجله ای خریدم وواقعا سخت بود شومیزی پیدا کنم که هم با دامن ست باشه هم ساروفون ،ممنون میشم نظراتتون بگید چون برای اولین بار میرمخونه عمه نامزدم
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزیم همشون خوشگلن....فقط شومیزت اصلا به دامنت نمیاد.باید با شومیز ساده و بدون طرح بپوشی.شومیزت خیلی خوشگله بایه شلوار راسته طوسی یا مشکی بپوشش خیلی شیک میشه واسه دامنتم بعدا یه شومیز ساده طوسی بخر
محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....