2789
عنوان

عکس شومیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 34 پست

بدون سارفون قشنگ تره 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کاش رنگ شاد میخریدی .

رنگ هاش برای تازه عروس سنگین هست.

اگه میتونی ی شومیز لیمویی زیرش بپوش یکم شاد بشه

اگه نمی تونی جدید بخری سارافن نپوش روش لاقل

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍

دامنت چون چهارخونست باید یکی از رنگاشو میکشیدی بیرون و یه شومیز تقریبا توی جنسای سنتی براش میخریدی

الان صنعتی و سنتی قاطی شده🙄

شومیزتو با یه شلوار بگ بپوش یا دامن مشکی ساده

عزیزیم همشون خوشگلن....فقط شومیزت اصلا به دامنت نمیاد.باید با شومیز ساده و بدون طرح بپوشی.شومیزت خیلی خوشگله بایه شلوار راسته طوسی یا مشکی بپوشش خیلی شیک میشه واسه دامنتم بعدا یه شومیز ساده طوسی بخر

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....