2777
2789
عنوان

جوش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بین ۱۲ تا ۱۸ سالگی سن بلوغه واسه همین تو این سن هورمون های بدن اینطوری میشه

سال دوازدهمی رشته انسانی و کنکوری؟☺شایدم یازدهم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
دوازدهمم  نه رشتم فنی حرفه ای😂😂

😂😂😂

آخه مطلب روانشناسی بود انقد دقیق گفتی 

گفتم داری کنکوری میخونیا😍

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
اخه بین ۱۲ تا ۱۸ سالگی سن بلوغه واسه همین تو این سن هورمون های بدن اینطوری میشه

به این چیزا ربطی نداره من ک تو عمرم جوش نزدم بعضی ها به هر دلیلی  جوش میزنن و پوستشون مشکل داره  

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔
😂😂😂 آخه مطلب روانشناسی بود انقد دقیق گفتی  گفتم داری کنکوری میخونیا😍

عههه واقعااا😂😂😂

اره همه دوستام مشکلی چیزی پیش میاد میان با من درد و دل میکنن میگن تو روانشناسی😂😂😂

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
به این چیزا ربطی نداره من ک تو عمرم جوش نزدم بعضی ها به هر دلیلی  جوش میزنن و پوستشون مشکل داره ...

شایدم هورمونات فرق داره😂😂خوش به حالت

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
عههه واقعااا😂😂😂 اره همه دوستام مشکلی چیزی پیش میاد میان با من درد و دل میکنن میگن تو روانشناسی😂 ...

😍😂😂افرین خوشمان آمد 

امیدوارم صادقانه و با دلسوزی راهنماییشون کنی❤

شایدم هورمونات فرق داره😂😂خوش به حالت

😂💙

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔