2777
2789
عنوان

پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 23 پست
تا حالا نرفتم همیشه تو خونه بودم کتابخونه نزدیکمون نیس 

ببین هر وقت این حس اومد سراغت پاشو اهنگ گوش بده

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارایی کن که بهت خوش میگذره ، 

هرچقد بیشتر در روز آرامش داشته باشی کمتر سمتش میری ، 

الان داری به خودت برای درسا فشار میاری و احتمالا ذهنت تنها چیز باحال رو خود ارضایی میبینه ، 

سخته ... 

انتظار نداشته باش که الان قطعش کنی ، در نهایت تازمانی که بتونی از راه رابطه حلش کنی باهات هست ، 

و مهم تر از همه به خودت فشار نیار و خودتو عذاب نده ، هرچی بیشتر اینکارو کنی بیشتر خود ارضایی میکنی ، چون میخوای از فشار خلاص شی و متاسفانه حال میده ، 

فقط راستشو بگو چن بار در هفته ، میخوام مقایسه کنم . 

12

منم پشت کنکوری هستم و امسال کنکور سوممه 

خودارضایی تا یه حدی طبیعیه و هیچ مشکلی نداره من با مشاور صحبت کردم اگر اشتباه نکنم گفت ۳ تا ۴ روز در هفته برای خانما طبیعیه اگر بیشتره با روانشناس صحبت کن کمکت میکنه 

🧸
کارایی کن که بهت خوش میگذره ،  هرچقد بیشتر در روز آرامش داشته باشی کمتر سمتش میری ،  الا ...

متاسفانه نمیشه هفته ای مقایسه کرد روزی یکی دوبار هر چقدر هم حال روحیم بدتر باشه به همون میزان بیشتر میشه حتی ۳ ۴ بار هم شده واقعا دست خودم نیس تو فشار قرار گرفتم بخاطر همین زیاد سمتش میرم