2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هفته ۷ سقط کردم پارسال،روز اول که قرصو یکیشو شیاف کردم یکیشو زیر زبونم گذاشتم دو ساعته به خونریزی ...

به غیر از این ۲ تا دیگه قرص نخوردی؟؟ من تا الان ۷ تا خوردم

۶ هفته بزرگه؟

عزیزم شیش هفته میشه یک ماه و نیم بچه بالا 1 ماه بقایا داره

کاربر قدیمی هستم😎😆 ترکیدم سر هیچی😁                     عضو تاپیک مانکن های زیبا وزن دو هفته پیش ۶۵,۵۰۰🤧وزن فعلی ۶۴   وزن هدف۵۵🙈عضو گروه بنفش 🐣
۳ تا دکتر گفت باید سقط بشه 

دختر خوب کار درستی انجام دادی به قول خودت سه تا دکتر گفتن چرا داری میگی غیر قانونی    این هم مثل سقط بعد از غربالگری میمونه 

اصلا این طور نگو که عذاب وجدان بیاد سراغت بقیه هم تحریک ت کنن که گناه و قتل ه     میدونی اگه کوچکترین مدل واسش پیش میومد تا آخر عمر عذاب میکشیدی    

انشالله به زودی زود و مراقبت کامل مامان میشی    این بار دقت کن موقع اقدام هیچ دارویی مصرف نکنی حتی گیاهی و ساده ترین داروها    الان تحقیقات نشون داده قرص استامینوفن ی که یه دارو ساده هست تاثیر زیادی روی اوتیسم شدن داره چه برسه دارویی که به طور قطع ثابت شده خطر داره 

دختر خوب کار درستی انجام دادی به قول خودت سه تا دکتر گفتن چرا داری میگی غیر قانونی    این ...

مرسی عزیزم 

ممنونم از دل گرمیت 

اینقدر دلم میگیره از اونهایی که میان نمک رو زخم میپاشن گناه کردی و قتل کردی و....

با این دل شکسته واگذارشون میکنم به خدا...