2733
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2740
آهان.خام قاطیش کن.البته بعضیا قبل از تو فریزر گذاشتن آبپز میکنن ولی من خام میذارم تو فریزر.بعد از تفت دادن پیاز و گوشت چرخکرده لوبیارو اضافه میکنم بعد رب رو توی یک یا دولیوان آبجوش حل میکنم و میریزم توش.اونوقت حدودا یساعت پختش وقت میبره

خدایا تورو بحق عزیزان درگاهت،کمک کن همه ی نی نی ها به موقع و صالح و سالم بیان بغل ماماناشون.آمین🙏

برید کنار سرآشپز اومد عزیزم لوبیاهارا نیازی نیست بپزی بخارپز کنی و .... از فریزر درشون بیار بعدش توی روغن حسابی سرخش کن
آنکس که اسب داشت ؛ غبارش فرو نشست ، گَردِ سُمِ خرانِ شما نیز بگذرد...
ولی من همیشه بصورت خام میزارمشون فریزر بعدم موقعِ خوردن سرخش میکنم تازشم با همین روش حتی هرسال نذریمونو میپزم
آنکس که اسب داشت ؛ غبارش فرو نشست ، گَردِ سُمِ خرانِ شما نیز بگذرد...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز