2777
2789
عنوان

چیکا میکنید 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 55 پست
دارم با بچه فامیلمون سر و کله میزنم  صلبات

تاول حس ششمی هستی میایی تاپیک آخرم تو رو خدا😭😭😭

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شام پختم..ظرفارو شستم.خونه رو جمع کردم.نون خریدم...الانم انقد خوابم میاد که حد نداره....عصر هم میخام با مامانن برم لباس بخرم.سه شنبه عقد دعوتیم.

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
موفق باشی هیچی خونه خالم بودم با پسر داییم اومدم خونه داییم پیش دختر داییم صورتمو بند بندازم 😂 بع ...

خیلی ممنونم❤❤❤😍

بله بزارید به سلامتی 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

من که خوبم . تو خوبی؟؟  کارای عیدمو تموم کردم . از شنبه میرم دنبال خوشگل موشگل کردن و اینکه دو ...

شکر خدا خوبم ممنونم 

چقد خوب😍

مممنونم 😊واقعن شماها لبخند رو بر لبانم نشوندین دمتون گرم 

دم همتون گرم دویتان😲😍😍😃

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

تاول حس ششمی هستی میایی تاپیک آخرم تو رو خدا😭😭😭

نمیتونم اصلا تمرکز ندارم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین