دگ صبرم کم کم لبریز میشه از وقتی دکتر رفتم همه چی بهم خورد قبل دارو و دکتر پریود منظمی داشتم الان هردوماه یکبار پریود میشم یا هر ماه دوبار روزای تخمک گذاری و دگ گم کردم انتظارم دوبرابر شده روز موعد بیبی زدم منفی بود الان دو روزه تاخیر دارم ولی دگ سراغ بیبی نمیرم 😔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غصه نخور من الان شیش ساله هر ماه با این بی بی چکا روبرو میشم😅البته تو مطمئن باش به زودی یه بی بی چک ...
تا دوماه باید آزمایش بده که ببرم پیش دکتر این ماه بعلت مشغله نتونست بده بعد عید باید حتما خودم هم پیش قدم بشم که بره ولی فک نکنم مشکل داشته باشه انشالله دامنتون سبز بشه عزیز
دوست عزیزم میگن دعای گنج العرش و با گلاب و زعفران بنویس ۴۰روز بنداز گردنت خدا بهت اولاد عطا می کنه م ...
ممنونم عزیزم اگر اعتقاد داری واقعا شک نکن که نتیجه میده اما من به مسائل دینی و.مذهبی اعتقادی ندارم 😅 واقعا برات آرزو.میکنم به زودیه زود یه نی نی خوشگل و سالم بیاد تو دلت بعدم بیاد تو بغلت اما شوهرتو چک کن چون کمبود اسپرم یا مشکلات اسپرم علامتی ندارن که بخای از روی ظواهر نتیجه گیری کنی
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔