2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 28 پست
سلام شما موهاتون چطور شد نتیجه گرفتی من تازه شرو کردم به استفاده از ماینو  بعد از چند ماه ت ...

هنوز استفاده میکنی تاثیری داشته عزیزم؟؟؟

دکتر برام ۵ درصدشو نوشته نمیدونم چکار کنم

هنوز استفاده میکنی تاثیری داشته عزیزم؟؟؟ دکتر برام ۵ درصدشو نوشته نمیدونم چکار کنم

سلام من الان پیام شمارو دیدم شرمنده دیر شد 

بله من استفاده میکنم الان دیگ داره ۴ ماه میشه 

اول ۲درصد ولی چون عجله داشتم از ماه دوم ۵ درصد زدم 

نتیجه داد موهای ریز دراوردم و کم کم رشد کردن فقط موهای صورتمم زیاد کردن میخام دوباره برگردم روی ۲ درصد شاید موهای صورتم کم بشه

شما استفاده میکنی؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام من الان پیام شمارو دیدم شرمنده دیر شد  بله من استفاده میکنم الان دیگ داره ۴ ماه میشه  ...

سلام منم یک ماهی هست استفاده میکنم اون قسمت پیشونیم که موهام رشد کردن مو ریزه دراومده ولی کف سرم چیزی رشد نکرده و این عصبیم کرده

سلام منم یک ماهی هست استفاده میکنم اون قسمت پیشونیم که موهام رشد کردن مو ریزه دراومده ولی کف سرم چیز ...

منم حس میکنم کف سرم کمتر در اومده ولی من روز اول از موهام عکس گرفتم وقتی با الانم مقایسه میکنم واقعا تغییرو حس میکنم 

تازه ماه اولی یکم صبور تر باش من دیدم ک میگن تو ماه ۴ تا ۶ نتیجه میده

منم حس میکنم کف سرم کمتر در اومده ولی من روز اول از موهام عکس گرفتم وقتی با الانم مقایسه میکنم واقعا ...

آره منم عکس گرفتم هر شب تو نور نگاه میکنم خیلی مو ریزه کف سرم در اومده ولی فرق موهام مخصوصا جلوی پیشونیم مویی رشد نکرده 

با اینکه مو ریزه دراومده ولی فکر نکنم اونقدرا کمپشتی موها رو بپوشونه آخه من کاملا پوست سرم مشخصه همه هم هی میگن چرا موهات اینطوریه من حس میکنم اونقدرا موهام پر نشه

آره منم عکس گرفتم هر شب تو نور نگاه میکنم خیلی مو ریزه کف سرم در اومده ولی فرق موهام مخصوصا جلوی پیش ...

عزیزم از ماینو استفاده مردی ریزشتو بیشتر نکرد؟؟من یه ناهو یک هفتس میزنم ریزشمو خیلیییی کرده و موهام خالی تر شده کی ریزشش قطع میشه؟😭توروخدا جواب بده

سلام شما موهاتون چطور شد نتیجه گرفتی من تازه شرو کردم به استفاده از ماینو  بعد از چند ماه ت ...

عزیزم از ماینو استفاده مردی ریزشتو بیشتر نکرد؟؟من یه ناهو یک هفتس میزنم ریزشمو خیلیییی کرده و موهام خالی تر شده کی ریزشش قطع میشه؟😭توروخدا جواب بده

عزیزم از ماینو استفاده مردی ریزشتو بیشتر نکرد؟؟من یه ناهو یک هفتس میزنم ریزشمو خیلیییی کرده و موهام ...

من الان ۵ ماهه دارم استفاده میکنم باید بگم موهام شروع به ریزش کرد و الان موهای ریزی درومده که خیلیم ضعیفن من دنبال یه دکتر خوب میگردم که بتونم تقویت کنم که ضخیم بشن

من الان ۵ ماهه دارم استفاده میکنم باید بگم موهام شروع به ریزش کرد و الان موهای ریزی درومده که خیلیم ...

میشه بگین چقدر ریزش کرد؟؟یعنی شدید بود؟؟من خیلی شدیدههه 

و اینکه بعد چند وقت ریزشش قطع شد برای شما؟؟

میشه بگین چقدر ریزش کرد؟؟یعنی شدید بود؟؟من خیلی شدیدههه  و اینکه بعد چند وقت ریزشش قطع شد برای ...

والا من اونقد موهام کم. بود که متوجه نشدم چقدر ریخته ولی مطمئن باش اونایی که میریزه جاش در میاد چون کف سر من پر از مو ریزه شدخ و امروز نوبت دکتر دارم میخوام برم پیشش برا تقویتشون ببینم چی میشه ایشالله گه ضخیم بشن