2777
2789
متاهل ک نیستم ، ولی بنظرم مجرد بودن هم توجیه خوبی برای کثافت کاری نیست ،  متعهدهستم نسبت به خو ...

اوه آفرین واقعا انقد محکم گفتی که قانع شدم۰😁

شوخی کردم بابا ناراحت شدی 🥴

خدای من... نه آنقدر پاکم که کمکم کنی ...و نه آنقدر بدم که رهایم کنی...میان این دو گم شده ام...هم خود و هم تو را آزار میدهم....هرچه قدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو میخواستی...و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی...آنقدر بی تو تنها هستم که بی تو احساس پوچی و نابودی میکنم....خدایا هیچ وقت رهایم نکن ای مهربان ترین مهربانان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه آفرین واقعا انقد محکم گفتی که قانع شدم۰😁 شوخی کردم بابا ناراحت شدی 🥴

خیر ، از اینکه هستند انسان هایی مثل شما تو این سایت جای شکرش باقی ، 

این ای وای خیلی خوب بود

خیر ، از اینکه هستند انسان هایی مثل شما تو این سایت جای شکرش باقی ،  این ای وای خیلی خوب بود

خواهش میکنم آبجی گلم

راستش انقد تو سایت میبینم در مورد روابط نامشروع اینا نمیدونم شوگر مامی نمیدونم دوست اجتماعی میگن دیگ حالم داره از همچی بهم میخوره خیلی خوشحالم که هنوز دخترانی مثل شما وجود داره که هنوز وجدانشون بیداره و به خدا اعتقاد دارن 😊🙏

خدای من... نه آنقدر پاکم که کمکم کنی ...و نه آنقدر بدم که رهایم کنی...میان این دو گم شده ام...هم خود و هم تو را آزار میدهم....هرچه قدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو میخواستی...و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی...آنقدر بی تو تنها هستم که بی تو احساس پوچی و نابودی میکنم....خدایا هیچ وقت رهایم نکن ای مهربان ترین مهربانان
خواهش میکنم آبجی گلم راستش انقد تو سایت میبینم در مورد روابط نامشروع اینا نمیدونم شوگر مامی نمیدونم ...

ممنون برادر مهربانم ،

قبول کن آخر الزمان هستش ، اون دسته از جوان هایی که پیامبر میگفتند در آخر الزمان به سیاهی روی سفیدی ایمان میاورند ، افرادی مثل شما هستید 

من به وجود شما افتخار میکنم ، 

ممنون برادر مهربانم ، قبول کن آخر الزمان هستش ، اون دسته از جوان هایی که پیامبر میگفتند در آخر الزم ...

حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم فرموده: برای امت من زمانی فرا می رسد که ؛ زنان شان درعین لباس پوشیدن،برهنه هستند،وبر سرشان چیزی مانند کوهان شترلاغراست؛ لباسهایی بسازند که زن ها وقتی آنها رامی پوشند،بازبرهنه و لخت باشند...... زن ها با خشونت بامردان خویش رفتارکرده وکارهای خلاف رضای شوهرانجام داده وازدرآمد خود خرج شوهررا تأمین نموده وآنها نیزبخاطراین خوراک مختصررفتارهای زنان خودرا تحمل می کنند؛ مردان خودرابه صورت زنان ،وزنان خودرا به صورت مردان درمی آورند؛ برای امت من زمانی فرامی رسد که اگرکسی بخواهد دین خودرا حفظ کند؛ مانند کسی ست که آتش درکف دست خودنگه می دارد؛ ثرمتمندان برای سیاحت و متوسطین برای تجارت و فقیران برای ریا و تظاهربه حج می روند؛ مردان امت من باطلا خودرا زینت نموده و حریر ودیبا پوشیده وازپوست پلنگ برای خودلباس تهیه می کنند؛ مردان مرد کم می شوند،به حدی که درمیان 50 زن،فقط یک مرد وجود دارد؛ روزگاری خواهد آمد که سه چیزبسیارکمیاب است: 1-مالی که ازراه حلال بدست آید؛ 2-دوستی که انسان بتواند حقیقتا با اومأنوس باشد؛ 3-روش وراه پسندیده ای که خدای متعال ازآن راضی باشد؛ پس ازمن فرمانروایانی برشما مسلط می شوند که برای رسیدن به قدرت،به کشتن یکدیگر دست می زنند؛ درآن روزگارنفاق زیاد می شود؛ امانت داری ازمیان می رود؛ مردم از رحمت دورمی شوند؛ امین به خیانت متهم ،وخائن به عنوان امین معرفی می شود؛ فتنه هائی چون پاره های شب سیاه بسوی شما رو می آورند؛ فرزند به پدرش تهمت می زند،وبرپدر ومادرش نفرین می کند؛ وازمرگ آنها شادمان می شوند؛ انسان ها بدست پدرومادرخود،نابودمی شوند؛ واگرپدرومادرنداشته باشند،بدست همسروفرزندان،اگرآنهاراهم نداشته باشند،بدست خویشان و همسایگان شان ازبین می روند؛ مردم، (باعرض پوزش بسیار،چاره ای ندارم، چرا که فرموده یا پیش بینی رسول اکرم آخرین پیامبرخدای متعال است ) مثل حیوانات بطورعلنی روابط جنسی برقرارمی کنند؛ تمام همت یک انسان شکمش؛ وقبله اش زنش؛ ودینش(سبک زندگی اش) پول ودرهم ش خواهد بود؛ سوال : عقبه فرمایشات ،یا واضح تربنویسم،پیش بینی های ،فوق النشر،حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم ، ناشی ازچه فرهنگ گذشتگان بشراست؟ پاسخ: فرهنگ وتمدن مصرباستان فرعونی ،فِرْعَوْنَ ذِي الْأَوْتَادِ = فرعون صاحب میخ ها- فرعون صاحب ابلیسک ها؛ فرهنگ وتمدن یهودیت ودرپی آن مسیحیتی که ازفرهنگ مصرباستان فرعونی منشأ گرفته ،که متأسفانه وارد اسلام هم کرده اند؛ و امروز لیبرال دموکراسی را رقم زده است؛ و امروزاین تمدن وفرهنگ غربی را بنام لیبرالیسم می شناسیم؛ که جهان را آلوده کرده است؛ به گونه ای که در تار و پود معرفت‌ها و علم‌ها پیچیده است؛ که قوه فرقان (تمیزدادن حق وباطل) را حتی از مؤمنین گرفته و بسیاری را می بینیم که چطور ساده اندیشانه در چاه ویل لیبرالیسم افتاده‌اند و دست و پا می زنند؛ وامام جامعه، مبنای این معرفت ها و علم های غربی را غیرالهی وغیرتوحیدی و مادی مبناء و ناسازگار با اسلام درجمع استادان دانشگاه ها وصف و اعلام نموده اند.

ممنون برادر مهربانم ، قبول کن آخر الزمان هستش ، اون دسته از جوان هایی که پیامبر میگفتند در آخر الزم ...

خواهش میکنم

بله درسته آخر الزمان دیگه متاسفانه

کاش حداقل در این زمان بدنیا نمیومدم حیف شد واقعا

بله البته کامل اینه که میگن بالاتر این ایمان ایمان کسیه که به سیاهی روی کاغذ ایمان میارن بدون اینکه چیزی دیده باشن نه پیامبری نه امامی منظور همون قرآن هست 

چی بگم والا راستش این افکار و عقایدی که ما داریم فقط نزد خدا ارزش منده من اینا پیش هرکی بگم مسخره میکنه هرجا تمسخر شدم به خاطر عقایدم اما زمان همچی تغییر میده حیف که خیلی دیر متوجه اشتباهشان میشن

حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم فرموده: برای امت من زمانی فرا می رسد که ؛ زنان شان درعین لباس پو ...

ممنون که وقت گذاشتید و چنین متن با ارزشی رو تایپ کردید ، و ما رو هم از علم و آگاهی تون بی نصیب نذاشتین

، 

و اجرکم عندالله

خواهش میکنم بله درسته آخر الزمان دیگه متاسفانه کاش حداقل در این زمان بدنیا نمیومدم حیف شد واقعا ب ...

خدا هر کسی رو در بهترین زمان خودش وارد این دنیا کرده ، 

درود بر مادرانی که خدا بهشون توفیق میده فررندانی چون شما رو بدنیا بیاره

خدا هر کسی رو در بهترین زمان خودش وارد این دنیا کرده ،  درود بر مادرانی که خدا بهشون توفیق مید ...

بله قطعا اینطوره

والا خونواده من این‌چیزا واسشون عادیه انتظاراتشان خیلی بیشتر از ایناس آدم کمرش خورد میشه جلو انتظاراتشون😐🥲