2777
2789
عنوان

😂😂😂باحالین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 61 پست
فاز ما به خودم و چهار دیواری مربوطه عکس گذشتن درباره لباس اینا کار غیری  معقولیه

حالا هر کس دوست داره ی جوری زندگی کنه.دلیل نیست ک چون طبق میل ما نیست غلط باشه!

تاپيكاي رفع اشكال درسي و سوالاي مربوط به تجربي تگم كنيد..خوشحال ميشم كمكتون كنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فازت ب ۶ودت مربوطه فاز اونام ب خودشون مربوطه دوس دارن میزنن مبارکشون باشه

سنت زیاد نیس نمیفهمی چی میگم خودمو نمیگم ولی داریم  تو همین سایت که محتاج ی قرون خواهر.

دقیقا شاید یکی باشه نداشته باشه وقتی این تاپیک ها رو می بینه دلش می گیره ...کمی انسان باشیم با داشته ...

خیلیا ک میزارن فک میکنی پولدارن؟ ن جانم اونام با خریدن چیزای کوچیک ذوق میکنن مام میبینیم ذوق میکنیم 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سنت زیاد نیس نمیفهمی چی میگم خودمو نمیگم ولی داریم  تو همین سایت که محتاج ی قرون خواهر.

اندازه موهای سرت تجربه دارم کشیده هامو نکشیدی نمیدونی چخبره 

من با خوشحالی دیگران شاد نیشم حداقلش دلم کوچیک نیس

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دقیقا شاید یکی باشه نداشته باشه وقتی این تاپیک ها رو می بینه دلش می گیره ...کمی انسان باشیم با داشته ...

زندگی و شرایطش سخته شده حسرت ت  دل خیلی ها هس ولی نمیدونم بعضیا چرا این کارو میکنن 

چس تومن😥😂

بوگو

حالا هر کس دوست داره ی جوری زندگی کنه.دلیل نیست ک چون طبق میل ما نیست غلط باشه!

خودخواه و مغرور بودن شخصیت و بالا نمیبره درک و شعور که فک نکنم با عکس گذاشتن و نشون دادن قیمتش بره بالا

اندازه موهای سرت تجربه دارم کشیده هامو نکشیدی نمیدونی چخبره  من با خوشحالی دیگران شاد نیشم حدا ...

دل بزرگ بودن به اینکه نداشته ها رو درک کنی ن اینکه بدون غمو همراهی کنی 

دل بزرگ بودن به اینکه نداشته ها رو درک کنی ن اینکه بدون غمو همراهی کنی 

درک میکنم خیلیم خوب حای من نیستین نمیفهمیم چیا دیدم و کشیدم وقتی کسیو میبینم ک شاده ذوقش سرکوب نمیکنم از خدام میخام بیشترش کنه بخیل ک نیستم

خودخواه و مغرور بودن شخصیت و بالا نمیبره درک و شعور که فک نکنم با عکس گذاشتن و نشون دادن قیمتش بره ب ...

من خودم هیچوقت عکس نمیزارم.ولی کسایی  هم ک میزارن رو قضاوت نمیکنم،توهینی هم بهشون نمیکنم...کسی که عکس میزاره لزوما میلیارد نیست، اونیم ک نزاره گدا نیست..شاید همین ی کار کوچیک خوشحالش کنه

قبول کنید حرفتون منطقی نیست

تاپيكاي رفع اشكال درسي و سوالاي مربوط به تجربي تگم كنيد..خوشحال ميشم كمكتون كنم
درک میکنم خیلیم خوب حای من نیستین نمیفهمیم چیا دیدم و کشیدم وقتی کسیو میبینم ک شاده ذوقش سرکوب نمیکن ...

درک کردن به بخیل بودن نیس با ۲۰ سال سن هر چقد شرایط وجوب بزرگی کنه در وجود ا دم با بالا رفتن سنه که عقل درکش میره بالا موفق باشید .