2777
2789

نیستم😭😭😭😭😭حس میکنم شوهرم ازم متنفره و دوسم نداره.حس میکنم اگه زندم فقط واسه بزرگ کردن پسرمه و وجودم هیچ ارزش دیگه ای نداره😭😭😭😭😭😭😭

خدایا بابت همه چیز شکرت🤲🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ۳۰سال پیره!!الان تواین زمونه ۵۰ساله هاهم احساسه جوانی دارن تازه بعضیاشون دارن مزدوج میشن!منم یک ماه پیش تولد سی سالگیم بود واصلاا همچین حسی ندارم چون هنوزاول جوونیه...شوهرت خودش چندسالشه؟

پیر کجا بود، تااااازه اول کارای جدی زندگیه سی سالگی. تازه خامی دوران بیست سالگی رفته. منم به زودی سی سالم میشه یک ماه ‌ونیم دیگه. کلی برنامه دارم تازه دخترم بزرگتر بشه بتونم به برنامه هام برسم.

البته یه دور ۲۵ سالگی این حس رو داشتم. شاید چون همیشه فکر میکردم تو ۲۵ سالگی باید به اهدافم رسیده باشم. یکی دو سالی طول کشید، تا فهمیدم قشنگی زندگی همین مسیری هست که داریم میریم. 

پس اونایی ک ازشوهراشون چندسال بزرگترن چی میگن!اونام همچین حسی ندارن!!شماک کوچیکترم هستی 

نمیدونم چمه.دلم میخواد یمیرم.حس میکنم حتی وقتی میرسم به خودم بازم زشتم چون چندروز پیش رفتم آرایشگاه کلی هم به خودم رسیدم اما اصللااااا دم چشم شوهرم نیمد

خدایا بابت همه چیز شکرت🤲🌹