2777
2789
عنوان

چطوره +عکس 📸💞🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 34 پست

چه خوشگل😍

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عالی  من یه سوالی داشتم شما خصوصی یاد گرفتید یا تو دانشگاه همچین رشته ای هست ؟

مرسی عزیزم 

من رشتم نقاشی و گرافیک نبود

ولی میشه با کلاس رفتن یاد گرفت 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

شما چجوری یاد گرفتی 

دانشگاه یا کلاس خصوصی ؟ 

و اینکه آموزش هم میدید ؟ 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
وای من حتما حتما حتما تاپیکتو ذخیره میکنم سفارش میدم پول دستم بیاد حتما حتما🤤

عزیزم😍❤️❤️

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
شما چجوری یاد گرفتی  دانشگاه یا کلاس خصوصی ؟  و اینکه آموزش هم میدید ؟

من خیلی ساله انجام میدم  ولی خب پیوسته نبوده

اول راهنمایی ک بودم تابستون رفتم کلاس طراحی  و علاقه پیدا کردم بهش

بعدش خودم کار کردم کلاس خوبی نمی‌شناختم  و نبود اون موقع تو شهر ما

نیازی  هم نیست پیش زمینه داشته باشید چون یه جوری تکنیکه و وقتی یادگرفتی ب مرور راه میفتی 💯

آموزش هم بله بصورت مجازی😙

اسی منه بدبخت یه چی نقاشی بلد بودم با دیدن اینا تمام ذوقم به فنا رفت 😂😂 وایسا واسه عید سفارش بدم ا ...

عزیزممم 😂

خودت هنرمندی❤️❤️❤️❤️❤️

ایشالله 

هزینه اموزش چنده

شرایط کاملش رو میفرستم براتون عزیزم 

الان تلگرامم باز نمیشه میخواستم متن رو کپی کنم🙏🤍

من خیلی ساله انجام میدم  ولی خب پیوسته نبوده اول راهنمایی ک بودم تابستون رفتم کلاس طراحی   ...

خوب میشه بگید کجا آموزش میدین ؟ 

( وات ، تلگرام، اینستا) ؟؟ 

بعد شهریه هم چقدر هست؟:😘🙂

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
عزیزممم 😂 خودت هنرمندی❤️❤️❤️❤️❤️ ایشالله 

نه بابا در حد کشیدن دوتا گل و ابر و درخت 🤣

شوخی کردم اره منم کوه و این چیزا طراحی میکنم یه کمی بلدم ⁦❤️⁩شما که خودت یه پا نقاشی

برم اسفند برات دور کنم 🧿🧿🧿🧿

شکرت خدای خوبم⁦❤️⁩