2777
2789
عنوان

خدای من چقدر گرونیهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 69 پست
دقیییقا افرین 

به خدا طرف یه دامن بلند بپوشه با یه شومیز پوشیده با یه شال کجای اسلام به خطر میافته که شلوار مانتو کفش زیر پیراهن درد زهر مار حداقل دم عید یه ده میلیون بدن که بشه خرید اونی هم که چادریه بالاخره باید همه اینا رو بخره تازه چادر هم بخره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نگرفتم از پارسال مانتو . برا عید به شوهرم گفتم مانتو بگیرم دیدم یجوری شد گفت خوبه همونا داری بپوش دیگه. دیدم خرجمون زیاده تا عید گفتم ولش کن از مانتوهای اینجا خوشم نمیاد بعدا بریم مشهد میگیرم. اینجا شهرستانه چون. بعد خوشحال شد گفت اره اینجا گرونترم هس. کلا یه کفش و شلوار گرفتم امسال

چیشده مگه؟

قطع شدم من دو ماه پیش تو یک تاپیک در مورد همین موارد کلا شانس اوردم بعد ۸ روز برگشتم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
به خدا طرف یه دامن بلند بپوشه با یه شومیز پوشیده با یه شال کجای اسلام به خطر میافته که شلوار مانتو ک ...

من چادری ام شوهرم رو چادر خیلی حساسه الان که قیمت‌ها رو دیده به شوخی میگه مانتویی شو یه تومن فقط باید پول چادر بده آدم بقیه چیزا که جای خود

چه حرف و حدیث عزیزم؟؟

کلا اگه بره سمت یک مواردی ممکنه به ضررت بشه من که ۸ روز قطع بودم البته قرار بود ۳ هفته قطع بمونم ولی دیگه بچه های سایت و پیگیری های خودم برم گردوندن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
قطع شدم من دو ماه پیش تو یک تاپیک در مورد همین موارد کلا شانس اوردم بعد ۸ روز برگشتم 

من ی کاربریم ترکید خیلی لازمش دارم هر چی پیام میدم برام وصل نمیکنن...کاربری ی دوستی توش بود ک خیلی الان بهش نیاز دارم😔

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭
من چادری ام شوهرم رو چادر خیلی حساسه الان که قیمت‌ها رو دیده به شوخی میگه مانتویی شو یه تومن فقط بای ...

میگم دیگه اینا گند همه چی در اوردن اانتظاردارن زیر چادر طرف چی بپوشه لابد شلوار مامان دوز با رکابی  استغفرالله 

کلا اگه بره سمت یک مواردی ممکنه به ضررت بشه من که ۸ روز قطع بودم البته قرار بود ۳ هفته قطع بمونم ولی ...

میشه کمکم کنی منم کاربری قبلیم رو برگردونم😔ب اون دوستم نیاز دارم...هر چی هم میگردم پیداش نمیکنم

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭