مامیmahdis مدیر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 2492 عنوان عکس کیت مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 17 پست سلام بچه ها صبح امپول زدم دوتا فولی بالغ داشتم روز ۱۲ سیکلم ... هم ظهر کیت زدم هم عصر ساعت شیش عکساشو میزارم نگاه کنین هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد! 1400/12/18 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 انشاالله دعا کن این ماه مثبت بشه و دیگه برام بمونه ایشالاتوام اگه دلت خواست منو دعا کن ۵ساله چشم انتظارم و خسته شدم از هزینه کردن، حداقل خدا یه بچه بهم بده توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
مامیmahdis مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 2492 ایشالا توام اگه دلت خواست منو دعا کن ۵ساله چشم انتظارم و خسته شدم از هزینه کردن، حداقل خدا یه بچه ب ... بگردم الهی ...الهی بحق امام زمان که تا سال اینده عید موقه سال تحویل خدا یه بچه بزاره تو دلت هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
سامیارنفسمه عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 3058 نه شیرازم عزیز کیت مدیکور از کدوم دارو خونه گرفتی خدایا دوستت دارم