تو خیابون بدون بلوز ؟ منظورتونو نفهمیدم بلوز برا چشونه تو خیابون مانتو و پالتو و هودی و اینا م ...
اره با بلوز یا سویشرت زیرش با این تاپ ها که ناف بیرونه دروغ نمیگم خودم دیدم
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
۱۵ سالشه نه خداروشکر رابطمون خیلی خوبه خیلی دوسش دارم میتونست با مامانش بره یا بره خونه خواهرش یا او ...
چه خوب خدا خیرت بده هیچکس این کار رو نمیکنه اونم تو این سن انشالله همگی عاقبت بخیر بشید
خانوادش قدر میدونن؟
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃