2777
2789
عنوان

لباس عید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 21 پست
دیگه والا هرچی میبینی نباید رد کنی  رفتم خیابون 20 نفر بدون روسری و بلوز دیدم 😁😁 اسی هم میخ ...

تو خیابون بدون بلوز ؟ منظورتونو نفهمیدم  بلوز برا چشونه تو خیابون مانتو و پالتو و هودی و اینا میپوشن

وای چه باحال چند سالته چند سالشه؟  سختت نیس؟ اذیت نمیشی؟

۱۵ سالشه نه خداروشکر رابطمون خیلی خوبه خیلی دوسش دارم میتونست با مامانش بره یا بره خونه خواهرش یا اون یکی برادرش ولی من و شوهرمو انتخاب کرد

من وقتی ۹ سالش بود دیدمش اونموقع خودمم بچه بودم برای همین خیلی باهم دوست شدیم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو خیابون بدون بلوز ؟ منظورتونو نفهمیدم  بلوز برا چشونه تو خیابون مانتو و پالتو و هودی و اینا م ...

اره با بلوز یا سویشرت زیرش با این تاپ ها که ناف بیرونه دروغ نمیگم خودم دیدم 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
۱۵ سالشه نه خداروشکر رابطمون خیلی خوبه خیلی دوسش دارم میتونست با مامانش بره یا بره خونه خواهرش یا او ...

چه خوب خدا خیرت بده هیچکس این کار رو نمیکنه اونم تو این سن انشالله همگی عاقبت بخیر بشید 

خانوادش قدر میدونن؟ 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
چه خوب خدا خیرت بده هیچکس این کار رو نمیکنه اونم تو این سن انشالله همگی عاقبت بخیر بشید  خانوا ...

ممنون

اره همش زنگ میزنن میگن اگه خسته ای بیارش اگه میخواین دوتایی برین مسافرت بیارینش اصرار میکنن که هزینه کلاساشو بدن و ....

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
ممنون اره همش زنگ میزنن میگن اگه خسته ای بیارش اگه میخواین دوتایی برین مسافرت بیارینش اصرار میکنن ک ...

خیلی خوبه اینطوری ❤️

خیلی خوبه اینطوری ❤️

❤️❤️❤️