2777
2789
عنوان

چ گهی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییی دوست خودمم بم گفت دوس پسرت واسه هوس میخادت دعوا منچ پسره افتاد فرداش دیدم دوس پسرم پی داد فا ...

انگار سر تاج و تخت دارن رقابت ميكنن . رقبا رو از سر راه برميدارن . دعواي ترامپ و بايدن سر رياست جمهوري هم اين قدر حيثيتي نبود . 

الان تقصیر اون پسره چیه ک بی گناه بهش تهمت بزنه؟

بعدم نگفتم تهمت بزنم گفتم بگو شنیده بودم از کسی که خیانت میکنه که امتحانش کردم دیدم نه همچین چیزی نبوده کجاش میشه تهمت 

هیچ پسری بی گناه نیست اینم دوست رفیقش بوده که پا نداده بی گناه بود دوست دختر نداشت 

من حرفی ندارم

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
انگار سر تاج و تخت دارن رقابت ميكنن . رقبا رو از سر راه برميدارن . دعواي ترامپ و بايدن سر رياست جمهو ...

قبول داری کار اسی با دوستم واقعا زشت بود 

پسرا ارزش خیانت کردن ب رفیق و ندارن

ادم ک دستمال کاغذیو نمیشوره ی چیزایی تموم شدس بنداز بره...

اصلا از این کارت خوشم نیومد یعنی چی اخههه لامصب تو رفیقی مثلا ولی مشخصه خیلی بچه ای یکم عاقل شو 

یه راه حل😒 به رفیقت بگو چالش بود بعدشم به یارو گفتم چالشه ولی قبول نکرد و داره تهدیدم میکنه گرچه میفهمه داری صصشر میگی 😂 ولی  شاید کارساز باشه ولی خواهشا عوض شو😐🙏

نگو دوست پسر دوستم، تو دوست نیستی،اسم خودتو دوست نذار

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

اصلا از این کارت خوشم نیومد یعنی چی اخههه لامصب تو رفیقی مثلا ولی مشخصه خیلی بچه ای یکم عاقل شو 

یه راه حل😒 به رفیقت بگو چالش بود بعدشم به یارو گفتم چالشه ولی قبول نکرد و داره تهدیدم میکنه گرچه میفهمه داری صصشر میگی 😂 ولی  شاید کارساز باشه ولی خواهشا عوض شو😐🙏