وقتی انلاینه ولی با من نمیچته،ینی بادختردیگه ای میچته،غلط کرده میگه گلم،غلطکرده بلاتکلیفم میکنه،
بره گمشه
هعییی،اصلا بغض کردم ی لحظه این مشانس مایه
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
اخه واتساپ جایی نداره که بچرخی !! دو تا وضعیت و دوتا پیام قد ۱۰ مین آنلاینی دقیقا 🤣
آقا اصن با دخترای دیگه میچتیم🥵🥵
؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم،ای صاحب عرش بزرگ.
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدبختی اینه اینم اینجوره ب شدددت درگیر کاروبار وقرض و... ولی خب انلاین نشه دیگه،چرا انلاین میشه
شاید کارش با واتس آپ در ارتباط هست
من خودم مشتری لیست میده لیستهای گوشی و بک کاور چک میکنم همشم زده انلاین
؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم،ای صاحب عرش بزرگ.
شاید کارش با واتس آپ در ارتباط هست من خودم مشتری لیست میده لیستهای گوشی و بک کاور چک میکنم هم ...
ن اینم نیست😐🤔
همه رو با یه چوب که نمیرونن شمام قصاص قبل جنایت نکن بدبخت از کجا معلوم چیکار میکنه شمام یکم دل گنده باش
یادش بخیر یه زمانی حالت روح بود خیلی دعواها کمتر بود 😕
حس میکنم طرح صیانت اونقدام بد نبود یادش بخیر یه زمانی حالت روح بود خیلی دعواها کمتر بود 😕
😂😂😂خدا خیرت بده خندوندیم