2777
2789
عنوان

بهش بدم یا ندم؟🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 42 پست

بگو روم نشد بهت بگم به کسی قرض دادم اون زده شکسته .....بگو بهش گفتم واسم بیاره که بدم به شما تازه بهم گفته شکسته و ناراحتم....بگو چقدر مردم بی فکرن وسیله که قرض میگیرن خراب میکنن به روی خودشون نمیارن.یه تیر و دو نشون زدی 

یه روز خوب میاد

یه چیز دیگه هم میتونی بگی بگو کالسکه رو با یسری وسایل دیگه که میخواستم بدم یه بنده خدایی که واسه نیازمندا کمک جمع میکنه اوردم بیرون گذاشتم جلو انباری شوهرم همش و برده داده کالسکه هم باهاش برده 😂 بعدشم به شوهرت بگو چیکار کنم از دست تو با این کارات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز دیگه هم میتونی بگی بگو کالسکه رو با یسری وسایل دیگه که میخواستم بدم یه بنده خدایی که واسه نیا ...

فقط قیافه شوهر اسی اون لحظه 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
فقط قیافه شوهر اسی اون لحظه 

نه بابا 

اصلا پایه نیست

خوبه خواهرش فعلا جلوی همسرم چیزی نگفته 

وگرنه سه سوته زندگی منو زیر و رو می‌کرد و پیداش می‌کرد میداد به خواهرش

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
اگه سیسمونی بوده که خانوادت گرفتن اصلا بهش نده ولی اگه شوهرت گرفته بده یه مدت دستش باشه 

آره همش رو خانواده خودم خریدن

ولی مطمئنم اگر  همسرم بفهمه میگه الان دیگه مال ماس

یه چیز دیگه هم میتونی بگی بگو کالسکه رو با یسری وسایل دیگه که میخواستم بدم یه بنده خدایی که واسه نیا ...

پایه نیست همسرم

بگو روم نشد بهت بگم به کسی قرض دادم اون زده شکسته .....بگو بهش گفتم واسم بیاره که بدم به شما تازه به ...

آخه دوبار گفته

منم گفتم زیر وسایل ته انباریه

اگه سیسمونی بوده که خانوادت گرفتن اصلا بهش نده ولی اگه شوهرت گرفته بده یه مدت دستش باشه 

نه 

همه سیسمونی رو خانواده خودم گرفتن.

بهش بگو چیزی نگه بگو فقط من میگم تو گوش گن

اگر کوچکترین بویی ببره خواهرش کالسکه میخواد ، شده با دعوا، مال منو میرره