2777
2789
نه مال من مارک خوبیه..گرماو انرژیشم خوبه ولی خب وقتی سشوار هست و اتو مو واقعا نمیفهمم چ استفاده ای د ...

خب چوک از شسوار و اوتو نو راحت تره هم شونه نیکنه هم صاف ولی خب درحد اتو خوب نمیکنه فقط وزی مو رو میکیره

برا ارامشم یه صلوات میفرستی🥺🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتو‌مو موهامو بیشتر آسیب می‌زند و سشوارهم برای موهای فر اصلا خوب نیست و همه هم توانایی براشینگ با سش ...

این بار از برس استفاده میکنم ببینم چطور میشه🤔🤔🤔🤔🤔

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
چیزی کنده نشده

چرا راس میگه انگار یه تیکه موهاش نیس🤣🤣🤣سمت چپ تصویر یکم مو داره بعد خالیه...بعد سمت راست بیشترو بلندتره موهاش

این بار از برس استفاده میکنم ببینم چطور میشه🤔🤔🤔🤔🤔

البته من مارک پرومکس دارم ها خیلی راضی ام مارک های دیگ رونمیدونم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
البته من مارک پرومکس دارم ها خیلی راضی ام مارک های دیگ رونمیدونم

عه خب واسه منم همینه...اسمشو یادم رفته بود بس ک استفاده نشده...

عه خب واسه منم همینه...اسمشو یادم رفته بود بس ک استفاده نشده...

واقعا عالیه چ ظلمی کردی به خودت تا حالا استفاده نکردی دختر 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چرا راس میگه انگار یه تیکه موهاش نیس🤣🤣🤣سمت چپ تصویر یکم مو داره بعد خالیه...بعد سمت راست بیشترو ب ...

مبدونم این تاپیک مال خیلی وقته،،ولی میخوام از گمراهی درتون بیارم،، اون یه تیکه که میگین کنده شده،، موهای جلوش هست، 

سلام عزیزم برای خرید بهترین برس حرارتی صاف کننده مو من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/the-best-thermal-brush-brand/