2777
2789
عنوان

رانندگی زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 27 پست
نه ندارم. الانم حاملم. ولی میخوام بشینم ک دستم روون بشه. میگه تا استاد نشی نمیفرستمت کلاس

نکن خطرناکه 

اول برو کلاس بعد 

اونجوری اصولی یاد میگیری 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تصادف کردم ولی خب اتفاقه برا هرکسی ممکنه پیش بیاد

منم ۴سال پیش با ماشین پدر شوهرم تصادف کردم. شوهرم تازه ماشین گرفته چون نصف پولش از منه جرات نداره کلا بگه نشین

منم ۴سال پیش با ماشین پدر شوهرم تصادف کردم. شوهرم تازه ماشین گرفته چون نصف پولش از منه جرات نداره کل ...

گواهی داری؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
گواهی داری؟

نه. امدم تو حیاط پارک کنم ماشین لوله شد. البته خیلی کم سن بودم😅حس میکنم از همون ترسیده ولی ب روم نمیاره. ولی خب الان خیلی رانندگیم بهتر شده

دختر داییم ۲۲ یا ۲۳ سالشه ، شوهرش که میره سرکار ، خودش با ماشین رانندگی میکنه و اینور و اونور میچرخه ...

دمش گرم😂خواهر من تصادف میکرد سریع میبرد صافش میکرد میزاشت سرجاش. گواهینامم داشت. منم میخوام کلا ترسم بریزه. اخه شوهرم همش میترسونم

اره خب. میخوام دستم روون بشه ثبت نام کنم. تو بارداری سخته؟ 

من اموزشگاه رانندگیم تو بارداریم بود ، ۳،۴ ماهم بود ، ی مقدار حین رانندگی حالت تهوع داشتم فقط ، سخت نبود، من اول اموزشگاه رفتم بعد به فکر این بودم که دستم روون شه، الان درحد کلاچ و ترمز و دنده و اینارو بدونی کافیه

[QUOTE=229431454]من اموزشگاه رانندگیم تو بارداریم بود ، ۳،۴ ماهم بود ، ی مقدار حین رانندگی حالت تهوع داشتم فقط ، سخت ظظظظظظظ..ظ/QUOTE]

اینارو ک میدونم توشهرم رانندگی میکنم فقط پارک دوبل بلد نیستم