2777
2789
شما بارداری اول علایم داشتید؟

بله عزیزم جوش زدم و کمردرد بودم و خیلی خسته و خوابالو این اولین علامتام بود قبل از موعد بعدش هم که هی اضافه میشد.اینبار جوش زدم و خوابالوام کمردرد هم خب بچه نوپا دارم و کلا ضعیف شدم میزارم رو اون حساب.البته تهوع کوچیکم دارم سرصبح و اخرشب سر دخترم اینو یادم نیست تکرر ادرار هم اوندفعه از اول درگیر بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم جوش زدم و کمردرد بودم و خیلی خسته و خوابالو این اولین علامتام بود قبل از موعد بعدش هم که ه ...

منم همش دلم میخوادبخوابم انگار خستم ب شدت ضعف پا و دست دارم .انشالله ک جفتمون باردار باشیم توکل ب خدا ب نظرتون با این علایم چند درصد امکانش هست من حامله باشم؟

منم همش دلم میخوادبخوابم انگار خستم ب شدت ضعف پا و دست دارم .انشالله ک جفتمون باردار باشیم توکل ب خد ...

سربچه اولم ماه اول اقدامم هم فکر میکردم باردارم انگار تلقین بود و علائم داشتم نمیشخ گفت.چندوقته اقدامی؟بنظرم بیبی بزن اگ بعد چندساعت هم حاله خییلی کمرنگم بیفته احتمالش زیاده که باردار باشی

سربچه اولم ماه اول اقدامم هم فکر میکردم باردارم انگار تلقین بود و علائم داشتم نمیشخ گفت.چندوقته اقدا ...

من ماه اول ک اقدام کردم اما تحت نظر دکتر بودم و تمام داروهای تقویتی هم خودم هم شوهرم خوردیم و استفاده کردیم .و دقیقا روز تخمک گذاریم اقدام کردم