2777
2789

لطفا کمکم کنید با پاسخ هاتون

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

منظورتون مجردی و متاهلیه؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
منظورتون مجردی و متاهلیه؟

طلاق منظورمه

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم و راضیم

ینی طلاق گرفتی؟

ینی طلاق گرفتی؟

ولی میتونم بگم بستگی به علت طلاقم داره اگه واقعا زندگی با همسر عذاب آور باشه طلاق راه نجاته برای آدم

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
دلم میخاست میتونستم برگردم ب گذشته حیف ک دیگه نمیشه

طلاق گرفتی؟؟؟ تروخدا واضح بگو 

عرضه جدا شدن ندارم ولی کاش جدا میشدم بچه هام مینداختم گردن خودش وننه ش

🥲😭

شوهرم اهل خیانت نبود ولی به شدت بچه ننه وبی عرضه بود همش کار میکرد تقدیم خانوادش میکرد تاحرف میزدم ک ...

الهی آبجی خدا خودش کمکتون کنه 

الان پشیمونه از کارش ولی چه فایده تواین گرونی میشه خونه خرید. ۱۰۰گرم طلا داشتم فروخت دادباباش واسه خ ...

تاپیک منم بخونم هست چه مشکلاتی دارم 

بعد بهم راهنمایی بده