اره هنو تو نخریدش چند روز پیشم گذاشتی بخر اینقد دوسش داری خوبه
😐😐🤣
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
خوشکله ولی بنظرم یکمی قیمتش بالاست من مانتو هام اکثرا زیر دویست میدم عزیزم شما با شلوار لی نپوش بنظر ...
مانتو عید اکثرا پونصد ششصد .
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
خیلی اخلاق بدی دارم😑😑😑😑😑😑 پارسال رفتم کفش بخرم کل بازار و گشتم ینی تک تک مغازه ها اونی ...
من نظر بدم .یچیز سفید جذابیت ندارع بیشتر شلوار مانکن قشنگ
خوشکله ولی بنظرم یکمی قیمتش بالاست من مانتو هام اکثرا زیر دویست میدم عزیزم شما با شلوار لی نپوش بنظر ...
زیر ۲۰۰ مگه هنوزم هست؟
فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
ممنون ک نظر میدی🙃🌺 رنگ نسکافه ایشو هم داشت دیگ نمیدونم
تو باید بدونی چی دوس داری .من خودم اسپرت پوشم .میگردم هرجا ببینم میخرم فوری .بنظرم سفید نخر .من بارونی مانتو سفید دارم ولی فقط عروسی مهمونی میپوشم
لباسای ساده دوست دارم خوشم نمیاد رنگی رنگی و شلوغ باشه الان اکثرا اینجورین واسه همین ب مشکل برخور ...
برا عید امسال شاید ساده کم باشه .ولی کلن زیاد .