2777
2789
عنوان

تازه عروس ✋🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره بله برون و عقد یکی کنید سفره عقد پهن کنید عاقد بیاد و موزیک بزارین این حرفا دیگه ساده نگیرید ...

اخه نمیخوایم اهنگ و اینا باشه 

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
یعنی چایی نخورده موز برداشتین😐یا قیمه ها رو ریختین تو ماستا😐

نه آخه قبلا اومدن خواستگاری بابام قبول نکرد بعد کلا تحقیق کردیم و اینا دقیق آخر گفت نه واسه همین این بار..

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
دوست نداری بزن و برقص داشته باشین؟

بله

یعنی چی بیخیال بابا این افکار داغون عتیقه پوسیده رو از کجا میارید یعنی چی اهنگ نباشع تو مراسم شادی ...

عتیقه نیست داغونم نیست 

نمیخوایم بهترین شب زندگیمون گناه کنیم همین ✋

نه آخه قبلا اومدن خواستگاری بابام قبول نکرد بعد کلا تحقیق کردیم و اینا دقیق آخر گفت نه واسه همین این ...

خوشبخت شی(:🧿

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳

عزیز منم مثل تو از تالار به خاطر رقص و... بدم میاد چون واقعا گناه هست اما آهنگ رو مشکلی ندارم

در ضمن مطمئن باش اگر الان از ته دلت تالار نخوای هیچ وقت حسرت نمیخوری

هفته دیگه عروسی جاریم تو تالاره و من اصلا قرار نیست تالار بگیرم برای خودم و هیچ وقت هم حسرت نخواهم خورد

با تو خواهم ماند تا مرز چروک شدن دستانمان کنار هم...