2789
عنوان

حس ششم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 50 پست
انقدر دقیق نمیتونم بگم که😂ولی فکر میکنم به رفت و امد با دوستاش یا یه سری افراد حساسی.

اره درست گفتی به یه سری افراد حساسم و فوبیای دروغ و خیانت دارم😂 همش میترسم دروغ بگه یا خیانت کنه بهم

اره درست گفتی به یه سری افراد حساسم و فوبیای دروغ و خیانت دارم😂 همش میترسم دروغ بگه یا خیانت کنه به ...

دیدی واسه همتون درست حدس زدم😂ببین زن عموم گفت تورو خدا بگو الان عموت کجاست گفتم توی انبار شرکت بهش زنگ زد توی انبار شرکت بود😅😂😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همسرت خیلی دوستت داره.خونه دار شدنت یه کم سخته و شاید چند ستل طول بکشه.البته خدایی که مارو افریده هم ...

بسیار تشکر خانومی ......منم برا سرگرمی میپرسم بعضی مواقع درست در میاد خوشم میاد انگیزه زندگی میگیرم   

احساس کردم نه.دلیلشم کسای دیگه هستن

عزیزم میشه درباره ام هر چی حس کردی بگی؟واقعیتا....من طلاق میگیرم یا اشتی میکنم؟

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭