2777
2789
هیچوقت بر اساس عقیده کسی تو زندگیت پیش نرو  هر کسی رو تو قبر خودش میزارن  کاری به کسی ند ...

میترسم اگه نمازم و ترک کنم گناه باشه.  یا بعضیا میگم وقتی نمازشونو ترک کردن زندگیشون سخت شده 

از این میترسم 

چون هنوز نمیدونم این دین واقعیه یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سوالی نیست که واقعا اینجا بپرسی  چون اینا جزو اعتقادات آدمه. و نگرش خودت نسبت به انجام این ...

بله درسته حرفتون،🙏🙏 من میخواستم ببینم طرز فکر من اشتباه یا نه

میترسم اگه نمازم و ترک کنم گناه باشه.  یا بعضیا میگم وقتی نمازشونو ترک کردن زندگیشون سخت شده&nb ...

ببین من فقط بهت میگم خوندنش خیلی بهتر از نخوندنشه 

وقتی نماز می‌خونی خودت حس بهتری می‌گیری، حس می‌کنی خدا بهت نزدیک شده. واقا هم همینه 

با خدا باش تا خدا هم کمکت کنه تو زندگی 

در مورد سختی زندگی که گفتی، یه آیه توی قرآن هست در موردش، می‌گه برای چنین افرادی که از یاد خدا غافل شدن زندگی رو سخت میکنیم. 

من نماز میخونم  ولی جدیدنا کاهل نماز شدم  خب میگم ما که میتونیم با زبون خودمون با خدا حر ...

نماز در مقابل این همه نعمتی که خدا بهمون داده کوچکترین چیزیه که از مون خاسته .وقتی مشکلی برام پیش میاد و یاد گناه هایی که کردم میافتم خجالت میکشم ازش چیزی بخام ولی خوب نماز رو یه پل ارتباطی می دونم که هیچ وقت قطع نمی کنم تا حداقل یه رویی داشته باشم ازش چیزی بخام

من ۱۵ سالمه همسن ای من اصلا نماز نمیخونین 

و حتی بعضی از اعضای خانوادم 

وقتی نماز میخونم مسخرم میکنن میگن خییلی قدیمی داری فکر می‌کنی و ....

درسته نباید به حرف دیگران توجه کنیم ولی واقعا نمیشه آدم گیج میشه اخه

من ۱۵ سالمه همسن ای من اصلا نماز نمیخونین  و حتی بعضی از اعضای خانوادم  وقتی نماز میخونم ...

بخون 

کاری به کسی نداشته باش، بزار بهت بگن قدیمی فکر می‌کنی 

جدید فکر کردن چیه؟ ارتباط با خدا قدیمی فکر کردنه و حتماً ارتباط با پسرا جدید فکر کردن؟! 

من نماز میخونم  ولی جدیدنا کاهل نماز شدم  خب میگم ما که میتونیم با زبون خودمون با خدا حر ...

بله خب ولی نماز به قول حافظ توبه روزانس نماز بخون ولی به ایات توجه کن تو هروز داری خدارو ستایش میکنی به یکتایی و پاکی به او سجده میکنی و ایات قران و میگی نماز روحت رو تمیز میکنه تو نماز هی یه ایاتی رو به خدا میگی با تمام وجودت و از خدا معذرت میخوایی با کلمات قران تمام شاعرا و نوابغ گفتن که نماز چند حرکت ساده نیس ا داریم خدارو عبادت میکنیم انگار صدات بهتر و زیبا تر میرسه وضو میگیری پاکی با چادر و منظم بهترین شیوه عبادت خدا نمازه این و همه قبول دارن منتها به معنی ایاتم توجه کن صرفا حفظی نگو شاید اولش نتونی عمیقا بخونی و لی شروع کن خدا کمکت میکنه 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
بخون  کاری به کسی نداشته باش، بزار بهت بگن قدیمی فکر می‌کنی  جدید فکر کردن چیه؟ ارتباط ب ...

واقعا ایساده کف میزنم برات

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
من ۱۵ سالمه همسن ای من اصلا نماز نمیخونین  و حتی بعضی از اعضای خانوادم  وقتی نماز میخونم ...

عزیزم اونا در اشتباه و افکار اشتباهشون غوطه ور شدن 

نزار روی تو تاثیر بزارن کی گفته هم سن های تو نماز نمیخونن 

من میخوندم از سن تکلیف و همچنان 

ما برای حرف مردم زندگی نمی‌کنیم برای رضایت خداوند و آرامش خودمون زندگی میکنیم 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

یه چیزی بگم بهت العان همه اینطوری شدن میگن امام مهدی وجود نداره همه چی دروغه خدا نیست امر به منکر میکنن و خیلی کارای دیگه دنیا این باتلاقه بی ایمانی و بی روحی و بی معنویت دارن مسلمونارو قتل عام میکنن و شیعه ها دارن کم و کم تر میشن خیلی خیلی خطرناکه مواظب باش تا الماس ایمانت و  ازت نگیرن تو این دنیا امام صادق میگه نگه داشتن یک بوته خار و رفتن خار تا گوشت و استخوان اسان تر از نگه داشتن ایمانه مواظب باش و همیشه بسپر به خدا و اهل بیت و قلبت اصلا  اصلا پشت نکن بهشون...