2777
2789
عنوان

عروسی جاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 38 پست

ن سفید نگیر اسی

ولی ی لباس خ شیک بخر 

حتما ارایشگاه هم برو

سنگین و رنگین

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
وااا وقتی عروس تو تحویل نمیگیره واسه چی نیری وسط!!!!! من اگه بودم کت سلوار مشکی میپوشیدم موهامم ی ...

درسته اون بی ملاحضست ولی منم سلیطم در حد خودم🤣

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من که یه لباس پفی خوشگل بپوش رنگ روشن گلبهی ،یاسی این جور رنگ ها آرایشگاه خوب هم برو کلا خیلی ...

ارایشگا که گیر نمیاد تو این تایم کم هدفشم همین بود که نرسم ولی کور خونده😂

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
ن سفید نگیر اسی ولی ی لباس خ شیک بخر  حتما ارایشگاه هم برو سنگین و رنگین

کاش مدل میفرستادین مخم هنگه

کاش مدل میفرستادین مخم هنگه

اینستا پره مدل هست

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
ارایشگا که گیر نمیاد تو این تایم کم هدفشم همین بود که نرسم ولی کور خونده😂

نه حتماجورش کن برو آرایشگاه 

خوشتیپو خوشگل کن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
نه حتماجورش کن برو آرایشگاه  خوشتیپو خوشگل کن

👌🏻

دختر چیکار کردی چی پوشیدی ؟ عروسی چطور بود !؟؟؟

عالی گذشت