2777
2789
عنوان

اگر همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 38 پست
سن همسر ۴۰ سن دختر ۲۰

الان ی عده میان میگن همسرت اگه نمیخواست قبول نمیکرد

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرمن پرستاره گاهی روز پرستار از خانم ها یا دخخترا هدیه می گیره .باید ناراحت بشم آیا؟؟!!

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
هست براش آوردن نه چه ناراحتی  تازه من تلفناشونم جواب میدم خودشون محو میشن 😂😅

خب تلفناشو شما جواب میدین پس حساسین

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
 اره ناراحت میشم نگین حساسی ک دیدم دخترایی رو ک تو کلاسمون نبودن ولی از ما شماره استاد رو میخو ...

اخ گفتی منم خیلی شنیدم استاد به خاطر نمره با بعضیاش رابطه هم داره

ادکلن

خب بنظرم ناراحتی نداره اصلا 

همسرتون استاد دانشگاهه پیش میاد هدیه بدن بهش بنده خدا چیکار کنه (:

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
شوهرمن پرستاره گاهی روز پرستار از خانم ها یا دخخترا هدیه می گیره .باید ناراحت بشم آیا؟؟!!

بستگی به خودت داره ناراحت شی نشی

چقد همسرت اقاست ک اومده بهت گفته ک شاگردش بهش ادکلن و داده 

تورو خدا دنبال زیر بقل مار نباشین اه 

خودتون با دست خودتون زندگی خودتونو خراب نکنین با این افکار مزخرف

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خب تلفناشو شما جواب میدین پس حساسین

نه عزززیزم همسرم که میخوابه یا میره حمام تلفنش میزاره پیش ما میگه جواب بدین

اخه همسرم علاوه بر تدریس دانشگاه مدیر یکی از ادارات هم هست دایم باید در دسترس باشه 

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ادکلن یجوریه انگار حس میکنم دختره به استاده حسی داره  وگرنه هدیه ای مثه خودکار و روان نویس و ا ...

دقیقا

حساس نباش به ذات همسرت نگاه کن اگه خوبه ول کن چه کاریه از زندگی کنارش لذت ببر اونا هم میرن رد کارسون البته میدونم بعضیاشون خیلی سجن 

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏