2777
2789
به همه ما خانوما از ۹ سالگی تو مدرسه یاد دادن که چه جوری وضو بگیریم و نماز بخونیم حتی گفتن چی وضو رو ...

خیلیا نمیدونن و فکر میکنن میشه جبیره ای انجام داد😉

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
خیلیا نمیدونن و فکر میکنن میشه جبیره ای انجام داد😉

این یک مسئله سادست،  همه میدونن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هر تاپیکی موضوعش کاشت ناخنه سریع میپری اولین کامنت اینو مینویسی دیگه بچه ۵ ساله هم اینو میدونه. ...

چه جالب که انقدر پیگیر پست های من هستید😉

ذوق!؟ من بهش میگم انجام وظیفه شرعی😁✌🏻

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
الان میان قورتت میدن..دوره ای شده امر به معروف نمیشه کرد

حتی امر به معروف هم واسه خودش قواعدی داره که باید رعایت کرد

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

ناخونکارت اسمش چیه

من اونجا برای عروسيم رفتم کاشتم انجام دادم یادم نمیاد الان سه ساله

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چه جالب که انقدر پیگیر پست های من هستید😉 ذوق!؟ من بهش میگم انجام وظیفه شرعی😁✌🏻

به این نمیگن انجام وظیفه شرعی میگن دخالت

هروقت یکی پرسیدایا کاشت ناخن از نظر شرعی درست هست یانه اونموقع نظرتونرو بگید لطفا

نباشه خود خدا انقدر سخت نمیگیره که بنده هاش دارن سخت میگیرن

عزیزم خدا برای انجام وظایف شرعی یه سری قانون گذاشته و یکیش نبودن مانع برای رسیدن آب در اعضای وضو و غسله

به هرحال امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشید🙂🌹

اونایی که میان به اصطلاح  امر به معروف میکنن تواین چیزا کارشون زشته 

همه میدونن قبول نیست وضو نمیخواد سرهر تاپیکی که میبینید بپرید توش امر به معروف کنید به قول خودتون

چون اخرش تاپیک میترکه یا دعوامیشه ودلخوری به وجودمیاد....

شما همشو انجام بده ایشاله میری بهشت مامیریم جهنم

هزاران لایک تقدیم تو باد❤❤❤❤

فک کنم تو این جامعه زندگی نمیکنه از هر ۱۰ نفر ۱۲ نفر کاشت ناخن دارن😁فک کنم هر کی رو میبینه میپره جلوش وظیفه شرعیشو انجام بده🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم خدا برای انجام وظایف شرعی یه سری قانون گذاشته و یکیش نبودن مانع برای رسیدن آب در اعضای وضو و غ ...

توقانون های خدا خیلی چیزا مهمتراز وضو و غسل وجود داره کاش اوناروهم به اندازه اینجور چی ا رعایت کنیم

ن عزیزم پیگیر پستات نیستم گفتم ک توی تاپیک های اینجوری اولین پست مربوط ب انجام وظیفه شرعی شماست این ...

فکر میکنم اعصابت از چیزی خورده داری سر من تلافی میکنی!! 

موفق و شاد باشی🌹