2777
2789

تو رو خدا هر کی سحر و جادوی بد برام درست کرده باطل شه و هر جور هس به قدرت الهی باطل شه و با عزت و احترام و خوشی با عشقم همین ماه و همین هفته عقد کنم و عشقم خیلی خیلییییییی عاشقم باشه و هیچ وقت ولم نکنه و همیشه عاشقم باشه و عاشقم ترم بشه و خوشبخت ترین شم در کنارش😭💔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله حاجت روا بشی اسی جون به حق علی و اولاد علی 

تو رو خدا تو رو قران خیلی دعام کن 

الان دو بار ازدواجم به هم میخوره با دو نفر تا پای عقد میریم کلا همه چی خراب میشه

مهر این خواستگار اخریم به دلم هست و ایشون هم همینجور

تو رو خدا تو رو قران خیلی خیلی دعام کن انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تا قبل از عید نوروز عقد کنیم به خیر و خوشی ، تو رو خدا دعا کن و خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه زهرا قسم بده انشالله روز به روز بیشتر عاشقم بشه و هیچ وقت بهم خیانت نکنه و به غیر من هیشکیو نخواد و هیشکی به چشمش نیاد و همیشه عاشقم و وفادار بهم باشه عشقم و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت به خیر باشیم و عشقم فقط همسر من و قسمت من و بعد ازخدا همه ی دنیا بیشتر عاشقم باشه به حق محمد و آل محمد 😭 و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و فقط مرگ بتونه باعث جداییمون شه 😭😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
انشالله حاجت روا بشی اسی جون به حق علی و اولاد علی  تو رو خدا تو رو قران خیلی دعام کن  ا ...

بخدا خسته شدم بریدم دیگه بخدا از ته دلت دعام کن یا همین امروز بمیرم در جا، یا حاجتمو بگیرم و خدا دلمو شاااد کنه انشالله تو رو خدا ازته دلت دعام کن 😭💔🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

@نازنین1372  

@مامانبزرگپانیذ  

@مهین_زندایی  

تو رو خدا دعا کن منو مادر و خواهرم و نفیسه به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭

@خدایا،حاجتمو،بده  

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم خسیس و شکاک و بدبدهن و بداخلاق نباشه و هیچ وقت برامون تعیین تکلیف نکنه اصلاو جامون تصمیم نگیره هیچ وقت  مخصوصا تو ازدواجمون، و هیچ وقت خونخ زندانیمون نکنه و کتکمون نزنه هیچ ظلمی در حقمون نکنه😭🌹🙏💔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

تو رو خدا هر کی سحر و جادوی بد برام درست کرده باطل شه و هر جور هس به قدرت الهی باطل شه و با عزت و احترام و خوشی با عشقم همین ماه و همین هفته عقد کنم و عشقم خیلی خیلییییییی عاشقم باشه و هیچ وقت ولم نکنه و همیشه عاشقم باشه و عاشقم ترم بشه و خوشبخت ترین شم در کنارش😭💔🙏

تو رو خدا تو رو حضرت عباس خیلی خیلی دعام کن انشالله به حق اعیاد شعبانیه عیدیی بگیرم و به ارزوم به عشقم برسم و تو همین ماه عقد کنیم بدون هیچ شر و دردسریی و انشالله عید نوروز اقا امام رضا بطلبمون بریم پابوسش 😭😭😭😭😭 تو رو خدا دعا کن خیلی خوشبخت باشم با عشقم به جبران همه ی سختی های که تا امروز کشیدم و عشقم فقط خواهان و  عاشق و مشتاق  و دیونه ی من باشه 🙏😭💔