2777
2789
عنوان

فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 61 پست

تسلیت میگم ،خدا بیامرزه

اما هیچ وقت غمش کم نمیشه ،فقط کم کم عادت میکنی 

من ۲۰ ساله پدرم رفته ،هر زمان یادش میوفتم قلبم از سینه میخواد بزنه بیرون و گریه ام میگیره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خدا رحمتش کنه ولی خوشحال باش که مادرتو داری منم مادرمو پنج ساله از دست دادم والان زن بابا اومده جاش ...

الهی بمیرم برای دلت... خیلی سخته بخدا تا حدودی درک میکنم ایشالا که یه زندگی خیلی خوب تو آینده داشته باشی تا اینا همه تا حدودی جبران شن... 🥺🖤

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تسلیت میگم ،خدا بیامرزه اما هیچ وقت غمش کم نمیشه ،فقط کم کم عادت میکنی  من ۲۰ ساله پدرمه رفته ...

خدا رحمتشون کنه... الهی که هیچکس داغ نبینه

مادرم فکر کنم سی و هفت هشت سالشه... مادرم چون خودش از پدرم پرستاری میکرد خیلی آن وابسته پدرم بود قطع ...

واای مامانت خیلی جوونه😔چند تا خواهر برادرین؟مریضی پدرت چقدر طول کشید؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

واای مامانت خیلی جوونه😔چند تا خواهر برادرین؟مریضی پدرت چقدر طول کشید؟

من و برادرم دوقلو هستیم با یه خواهر شیش ساله... مریضی پدرمم حدود دوسال طول کشید.. اما خداروشکر از نظر وضع مالی مشکلی نداریم پدرم کار ثابت داشتن 

خدا رحمتش کنه ولی خوشحال باش که مادرتو داری منم مادرمو پنج ساله از دست دادم والان زن بابا اومده جاش ...

من بنظرت موافقم

شوهرم خیلی بچه دوسته اما میدونم یه روز نباشم بچه هامو به لبخند نامادری بچه هام میفروشه

همیشه میگم زنده باشم بچه هامو از اب وگل دربیارم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الهی بمیرم برای دلت... خیلی سخته بخدا تا حدودی درک میکنم ایشالا که یه زندگی خیلی خوب تو آینده داشته ...

ممنون عزیزم ولی داغ واقعا یه نعمته آدم رو ازدنیا واقعا جدا میکنه یه جورایی به آخرت وصل میشه چون یکی از عزیزاش اونجاست واینکه  آدم میفهمه واسه همیشه اینجا نیست وروزی قراره همه بریم واسه همین بیشتر رویه اعمالش دقت میکنه

خدا روح پدرت رو غرق درادامه کنه واسش فاتحه میخونم با ذکر صلوات اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

الهی عزیزم 😭😭😭‌س بابات راحت شده تو که نمیخواستی زجر بکشه جاش بهشته نترس

خدا نکنه گلم 

همه میگن که از درد کشیدن راحت شد اما با دلتنگی خودم چه کنم 

ممنون عزیزم ولی داغ واقعا یه نعمته آدم رو ازدنیا واقعا جدا میکنه یه جورایی به آخرت وصل میشه چون یکی ...

آره انگار چشمت واتر میشه از اون فضای خیالی میای بیرون... مرسی عزیزدلم منم واسه مادرت فاتحه میگم ایشالا که بهترین جاست

من بنظرت موافقم شوهرم خیلی بچه دوسته اما میدونم یه روز نباشم بچه هامو به لبخند نامادری بچه هام میفر ...

من همیشه به شوهرم میگم اگه یه روزی مردم تورو خدا بچه هاتو به هیچکی نفروش خام مکر زنها نشی مالتو واسه بچه هات بزار 

اینقدر گاهی خودش می‌ترسه چون پدرمو دیده میگه من ترجیح میدم اصلا بعد تو زن نگیرم اگه بخام با بچه هام بد بشم

من همیشه به شوهرم میگم اگه یه روزی مردم تورو خدا بچه هاتو به هیچکی نفروش خام مکر زنها نشی مالتو واسه ...

خدا نکنه عزیزم... ایشالا که همیشه سالم باشی سایت بالا سر بچه هات باشه چون بی مادری درد بزرگیه

خدا نکنه عزیزم... ایشالا که همیشه سالم باشی سایت بالا سر بچه هات باشه چون بی مادری درد بزرگیه

ممنون عزیزم آن شالله خدا سایه مادرتو همیشه بالاسرت نگه داره وطول عمر به خودت وعزیزانت بده

ممنون عزیزم آن شالله خدا سایه مادرتو همیشه بالاسرت نگه داره وطول عمر به خودت وعزیزانت بده

مرسی... عزیز دلی

اینجوری

😂 😂 میگم تحمل نظراتم نداری عزیزم 

ولی من بازم نظرمو میدم 

خوشم میاد وقتی کفری میشی