2821
2789
عنوان

بغض کردم😔😭

383 بازدید | 21 پست

شوهرم ابراز احساسات بلد نیس گاهی هم با بدهنی جوابمو میده میگ زهرمار دادمیزنع سرم من ساکت میشم چیزی نمگم عقدم هنوز احساس میکنم قبلن کسی دوس داشته نرسیده از دست رفته رو پاش خالکوبی عکس ی دختره ینفر بیاد باهام بحرفه خیلی حالم بده

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

رو پاش خالکوبی عکس کسیه که دوستداشته؟

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو عقدی ؟ مجبوری با این ادم ادامه بدی؟ زندگی که فقط عشق نیست احترامم به همون اندازه ارزشمنده اگه باهات خوب صحبت نمیکنه و بی احترامی میکنه چه ارزشی داره

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

یا باید خودت بهش زبون خوش یاد بدی ، با بذاری بری 

اگه فکر کنی کس دیگه دوست داشته فقط خودت نابود میکنی و باعث میشی رفتار خودت که همسرت هم بد اخلاق بشه

حرف با محبت رو که زهرمار نمیگن🥲 یکم محبت کن یکم خنده رو باش 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من باشم رابطه رو بیشتر کش نمیدم تازه دوران عقد گل وبلبل اینطوریه بعدعروسی جیرمیخوتد باشه

کی میگه دوران عقد گل و بلبله😏 اتفاقا بعد یه مدت دعوا و اختلاف نظر هست ، اوایل ازدواج هم بدتره چون هنوز قلق هم نمیدونی مسوولیت میفته گردن آدم ، دلتنگ خانواده و راحتی میشی همه اینها باعث میشه بیشتر بحث کنی

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست