خانومای عزیزی که کاشت ناخن انجام دادن یا قرارع برا عید انجام بدن عکس طرحی که قرارع ناخن بکارن رو بزارن؛؛؛من اولین بارمه میخوام بکارم؛میشه توضیح بدید که چقد طول میکشه زمانش که انجام بدن برات؟؟؟؟
ایده بدید برا طرحش مرسی🧡💋
مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺 من اگه بمیرمممامانوبابام تا مدتها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اره بیب خیلی لاکچریه من یه تایمی بود که اینجوری کاشت کردم پاتنرم کراش زد روش که وای چقد کیوته .و
عشقم نداری عکسشو 😻؟؟؟؟
مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺 من اگه بمیرمممامانوبابام تا مدتها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
ناخن دست و موافقم مخصوصن مدل مربعی؛؛؛ پاهم که ی لاک خوشگل بزن
من همیشه جوراب میپوشم😹🧡
نه وقتی لاک میزنم پامو میکنم تو حلق بقیه😹😹😹😹عزیزم ژلیشم خوبه😻😻😻من فلن پول ندارم همینجوری دلم خواست 🥺😹ببینم تا عید پول دستم میاد