سلام من دیروز تا غروب مشغول آشپزخونه بودم بیشتر ظرفهای شستم کابینت هارو مرتب کردم کاور قابلمه و لباسشویی اینارو شستم هود و گاز اساسی شستم یخچال همه وسایلمو درآوردم شستم کلشو دستمال کشیدم پریودم شدم کمردرد دیوونم کرد امروزم کل وسایل حال رو جابجا کردم فرش و مبل بوفه میز تلوزیون زیرشونو دستمال کشیدم همه رو اساسی پاک کردم کل وسایلهارو فقط اتاق خوابها مونده الان همه لباسهارو ریختم بیرون مرتبشون کنم تو کمد بعدم فرشهارو جمع کنم بالکنم مونده فرشهارو نمیخوام الان بشورم شلوغه قالیشویی ها فقط پادری هارو میشورم خودم یوی دو ماه دیگه فرشهارو میدم بیرون شامم نذاشتم خریدم نکردم واسه خودم برای پسرم یه دس لباس گرفتم اصلا هم حال و حوصله عید رو ندارم مجبوری دیگه گفتم مرتب کنم شامم نذاشتم کلی هم کار مونده گفتم یه تایپک بزنم😅
حالا شانس آوردم شوهرم کمک کرد وگرنه۱۵ روز طول میکشه 😑
خدا خیرشون بده الهی
ن والا من تو خونه تکونی کار هیچ بشری رو قبول ندارم😂
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
من شوهرم فقط لباسشویی رو جابجا کرد زیرشو پاک کردم گذاشت سر جاش سرکارم هست البته
پرده هارو در آورد انداخت وسایلام آورد کمیشو تو حال تا تمیز کنم
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
خدا خیرشون بده الهی ن والا من تو خونه تکونی کار هیچ بشری رو قبول ندارم😂
منم ولی کارای پرده رو دادم بهش هر سال دعوا داشتیم دلی خدارو شکر امسال ختم ب خیر شد
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
ولی هدا بهت قوت بده اشکالی ندارهگلم ب جاش زود تر تموم میشه لذتشو میبری
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اخه بدم میاد بهم ریخته باشن دوس دارم تمیز میکنم فورا هم مرتبشون کنم سرجاشون
خدابهت توان و سلامتی بده، خیلی هم عالی، سلامتیتم در نظر بگیر
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
سلامت باشی عزیزم ممنون بخدا هر روز مرتب میکنم آدم بچه داشته باشه مرتب بودنش سخته
شما عالی و منظمی گلم ،واقعا سخته🥺🌹 بعد ۹ سال افتادم تو بچه داری مجدد😁 نمیدونم صبرشو دارم یا نه
برام دعا کنید
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
ممنون عزیزدلم بخاطر همین پشت سرهم انجام دادم که زود تموم بشن😅
ب خوشی انشالله
ممنونمممم😍😍😍 خیر و برکت دعاهای زیبات برگرده به زندگیه قشنگت