2777
2789
عنوان

بباین دردل☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 42 پست
والا کلا مردا ی جور دیگن فکرشون و ...در مورد ازدواج،منم ی خاستگارم دقیق الان اینجوره،خیییییلی خواهان ...

نمیگم که الان بیان نه خودم نه خانوادم الان راضی نیستیم مامانشینام گفتن به خاطر اینکه تمرکز داشته باشم برا درسم مطرح نکنن فعلا فقط قایمکی اجازه اشو از مامانم گرفتن منم فضولی کردم که قضیه خواستگاری رو فهمیدم وگرنه قرار نبود من خبر دار بشم ولی رفتارش اصلا اونطور نبود که ازم خواستگاری کرده خیلی عادی بود انگار قضیه رو نمیدونست.

کاش واقعا نمیفهمیدم قضیه رو خیلی فکرم مشغول شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خوبه اونجوری ن گلم ما فقط میچتیم،شمارمو نکرفته هنوز ی بارم حضوری همو دیدیم، شماره نکرفته ک راب ...

راست میگه اا اذیت میشه ادم ماام اول خوب بودیم الان وابستگی بیشتر شده و غیر قابل تحمل شده بد ما راهمون هم دور هست 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند..
نمیگم که الان بیان نه خودم نه خانوادم الان راضی نیستیم مامانشینام گفتن به خاطر اینکه تمرکز داشته باش ...

خخخ خب باید چیکار کنه،بعدشم کم پیش میاد بی نظرپسر خاستگاری کنن،حتما خودشم نظرش مثبته ک مامانش گفته

شاید خجالتیه یا با حیاست ک عادی رفتارمیکنه،و یا میگه توخبر نداری پس عادی رفتارکنم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اگر همو بخواید همه چی حل میشه ❤️❤️

فدات مهربون💕

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نمیگم که الان بیان نه خودم نه خانوادم الان راضی نیستیم مامانشینام گفتن به خاطر اینکه تمرکز داشته باش ...

حتما فکر میکنه تو خبر نداری ب خاطر اون عادی بوده 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند..
راست میگه اا اذیت میشه ادم ماام اول خوب بودیم الان وابستگی بیشتر شده و غیر قابل تحمل شده بد ما راهمو ...

خخ ما ام دوریم،انشاا...هرچی خیره بشه برا همه گل💕

چنسالت هس حالا؟

۲۸

خداکنه ممنون گلم خیلی آروم شدم❤️❤️

درکت میکنم هزار فکرو خیال میاد فکر ادم،بسپار ب خدا هرچی ک خیره

مرسی قربونت  چقدر بده دوری

اره خب دیدن راحت نیس