khodaaam مدیر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 عنوان پوسیدگی دندون | مشاهده متن کامل بحث + 11059 بازدید | 20 پست بعد چه مدت دیگه نیاز به عصب کشی داره و پر کردن براش جواب نمیده و بعد چه مدت باید کشیدش؟بعد یه سوال دیگه مسواک زدن تاثیری داره؟ممنون میشم جواب بدید فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 1400/12/15 | 03:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 خوب پس هنوز خیلی زیاد نشده هر چه زودتر برو دکتر یدفعه میبینی با یه پر کردن سطحی درست میشه کار به عصب ... ممنون حتما فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
ال_سا_نا عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 9406 خب این که خیلی بده قابل درمانه؟ والله درمان خاصی نمیشناسم در این رابطه البتع در حیطه اطلاغات من اما بدون opg هیچ تشخیصی روی خودت نزار لطفا
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 والله درمان خاصی نمیشناسم در این رابطه البتع در حیطه اطلاغات من اما بدون opg هیچ تشخیصی روی خودت نزا ... آها ممنون ببخشید خیلی پرسیدم فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
aazar_a عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2265 ممنون حتما خواهش میکنم عزیزم زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
ال_سا_نا عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 9406 آها ممنون ببخشید خیلی پرسیدم نه بابا راحت باش عزیزم این که میگم بدون opg نظر نده من خودم وقتی که با دندون هفت پایینم میخوردم فقط درد احساس میکردم و داشت میشکست هر روز فکر کردم فقط پر کردن میخواد opg دادم گفت احتمال داره نزدیک عصب باشه باید باز شه باز کردن دیدن ۴ تا کانال عصب کشی دارم در کمال ناباوری
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 نه بابا راحت باش عزیزم این که میگم بدون opg نظر نده من خودم وقتی که با دندون هفت پایینم میخور ... بله پس مهمههمینجوری نمیشه گفت فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن