2777
2789
درسته ولی خب هرچیزی سختیشو داره الان اینجایی ک هستی هم بقول خودت داری سختی میکشی

الان اینجا حداقلش که زیره خونه پدرشوهرمم و کرایه نمیدم خدارو شکر میکنم ولی ...

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
درسته ولی خب هرچیزی سختیشو داره الان اینجایی ک هستی هم بقول خودت داری سختی میکشی

تلاشمون سره اینه که وضعمون بهتر شه حداقل بتونیم بچه ای بیاریم الان ۴ سال عروسی کردیم . واقعا فکرشو میکنم چطور میخوایم به اون برسیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تلاشمون سره اینه که وضعمون بهتر شه حداقل بتونیم بچه ای بیاریم الان ۴ سال عروسی کردیم . واقعا فکرشو م ...

روزی بچه ک دست خداس این پولی ک الان دستتونه فقط روزی تو و همسرته روزیه بچتون ک بهش اضافه نشده

شوهرم که دست میزنه به هر کاری میگه دیگه انشالله خونه دار میشیم و هزارتا حرفه دیگه ولی به اونا که هیچ نمیرسه تازه ضرر هم میکنه 

به چی مثلا؟

ببین من خودم ب قران واقعا اعتقاد دارم ... سوره واقعه رو هرروز بخون واقعااا تاثیرشو میبینی تو زندگیت...من خودم واقعا دیدم ...جوری ک وقتی ی مدت میخونی از جاهایی ک فکرشم نمیکنی روزیت ب دستت میرسه

روزی بچه ک دست خداس این پولی ک الان دستتونه فقط روزی تو و همسرته روزیه بچتون ک بهش اضافه نشده

واقعا راست هم میگی هنوز رزق روز اونا هم مونده اضافه شه . ای خدا چی میشه ی روز بریم زیره خونه ای که ماله خودمونه و بعدش بیام این خبر خوشحال کننده رو بگم و هی شکر گزاری بکنم

ببین من خودم ب قران واقعا اعتقاد دارم ... سوره واقعه رو هرروز بخون واقعااا تاثیرشو میبینی تو زندگیت. ...

طولانیه ؟

ببخش میپرسم آخه در طول روز زیاد وقت ندارم

واقعا راست هم میگی هنوز رزق روز اونا هم مونده اضافه شه . ای خدا چی میشه ی روز بریم زیره خونه ای که م ...

انشالله ک میری عزیزم ..همینکه اجاره خونه نمیخای بدی تو این وضع اقتصادی خدا رو شکر کن

طولانیه ؟ ببخش میپرسم آخه در طول روز زیاد وقت ندارم

ن عزیزم ۱۰ دقیقه هم طول نمیکشه..روزا اول شاید چون تازه داری میخونیش یکم بیشتر بشه ولی بعد دو سه روز روون میخونی و زود..ولی سعی کن با خلوص نیت بخونی و معنیش رو متوجه بشی فقط روخونی نباشه ک هسچی متوجه نشی

انشالله ک میری عزیزم ..همینکه اجاره خونه نمیخای بدی تو این وضع اقتصادی خدا رو شکر کن

خونم هم کوچیکه هم زیر زمینیه پله داره تا تو حیاط و اینا و هم اینکه اکثر موقع ها آرامش نداریم چون پیشه خونواده شوهرمیم 

ولی باز با این حال خداروشکر میکنم 

خونم هم کوچیکه هم زیر زمینیه پله داره تا تو حیاط و اینا و هم اینکه اکثر موقع ها آرامش نداریم چون پیش ...

افرین عزیزم همینکه خداروشکر میکنی خدا نعمت بیشتری بهت میده...مطمئن باش خونه دار هم میشی.انشالله ب حق این شب عزیز ب زودی بیای اینجا هم خبر خونه دار شدنتو بدی هم خبر نی نی دار شدنتو

ن عزیزم ۱۰ دقیقه هم طول نمیکشه..روزا اول شاید چون تازه داری میخونیش یکم بیشتر بشه ولی بعد دو سه روز ...

باشه مرسی گلم 

ی مقدار پول داشتیم جمع کردیم نصفه بیشتریش رو ضرر کردیم اصلا ی وضعی شده نابسامان 

از غصه امروز گفتم به شوهرم دیگه تا مدتها حق نداری بری سمت ی چیزی و کاری چون همش استرس همش تنش همش امید بعدش ناامیدی 

البته دیگه خودش هم خسته شده