2789
تو چطوری میذاشتیش کنار؟  من تا سه جهار روز بعد نگهش می‌داشتم هر پنج دقیقه یه بار میرفتم نگاش م ...

خب دیک وقتی یه خط می افتاد اعصاقم خورد میشد پرتش میکردم سطل اشغال...بعد مینشستم گریه میکردم یکی دوساعتی خووب ک خالی میشدم بعد پریود میشدم...بعد به زندگی عادیم برمیگشتم...تموم میشد میرفت ماه بعد...البتهههه من تو این دوسال و نیم فقط سه ماه اول بی بی زدم...دیک اصلاااا نزدم..میکفتم اگرم باشم میرم دکتر تو سونو مشخص میشه بدم می اومد از بی بی دیگ

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو چطوری میذاشتیش کنار؟  من تا سه جهار روز بعد نگهش می‌داشتم هر پنج دقیقه یه بار میرفتم نگاش م ...

منم باز کردم بیبی چک رو دیدم زیر پلاستیکش مثبت شده ولی نفهمیدم کی مثبت شده من ۲۰ دیقه بعد باز کردم

عزیزم اخه برامن هیچ خطی نیفتاد  چون حط نیفتاد ننداختم بیرون

اها هیچی نیفتاد؟؟؟خب بی بی رو عوض کن خراب بوده لابد..چون اکرم نباشی حتمااا یه خط رو میندازن

خب دیک وقتی یه خط می افتاد اعصاقم خورد میشد پرتش میکردم سطل اشغال...بعد مینشستم گریه میکردم یکی دوسا ...

عزیزم💔💔💔

منم هر موقع پریود میشدم یکی دو روز اول گریه میکردم و به زمین و زمان فحش میدادم، بعدش به قول شما به زندگی عادی برمیگشتم. 

اها هیچی نیفتاد؟؟؟خب بی بی رو عوض کن خراب بوده لابد..چون اکرم نباشی حتمااا یه خط رو میندازن

باز کردم بیبی رو دوتاخطشم زیر پلاستیکش بود فقط نفهمیدم کی مثبت شده

باز کردم بیبی رو دوتاخطشم زیر پلاستیکش بود فقط نفهمیدم کی مثبت شده

نمیدونم والا چی‌یگم...من تحربه برکشت به بی بی نداشتم😅😅😅حالا صبح دوباره امتحان کن