2821
2789
عزیزم دعا میکنم خدا لحظه هاتو پر از آرامش کنه❤🌹

فدااای دل مهربونت بشم من زنده باشی❤️

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
آفرین ب شما عزیزم دقیقا همینه چون انسان وقتی متاهل بشه میشه گفت برای یه سری چیزا محدودتر میشه و این ...

ان شالله حال دلت همیشه خوب باشه. تو هر شرایطی نزار حالت بد بشه بخند تا بگذره💜💚

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میرم پیاده روی و اهنگ گوش میدم ب اون چیزی ک حالمو خوب میکنه فکر میکنم😊👌

پیاده روی کردن عالیه 

ای کاش منم شرایطشو داشتم

خیلی هم عالی ک اینقدر خوب تلاش میکنی😍

🍒
پیاده روی کردن عالیه  ای کاش منم شرایطشو داشتم خیلی هم عالی ک اینقدر خوب تلاش میکنی😍

ممنونم عزیزم. تو هم تلاشت رو بکن، 😘

تاپیک جدید زدم اگ حالت خوب میشه بیا دل نوشته بزار خوشحال میشم😊👌😍

تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️    
فرق پسر و دخترا توی این چیزاست... پسرا میتونن برن بیرون حالشون خوب شه برگردن ولی دخترا اینطوری راح ...

درسته عزیزم واقعا تبعیض هنوزم خیلی زیاده تووی خانواده ها 

🍒
ای جانم عزیزم خیلی خوبه ک واسه خوب شدن حالت تلاش میکنی😍

قربونت برممم خب عادت کردم دیگه😅اکثر وقتا اوکی نبودم دیگه یاد گرفتم

حتما امتحانش میکنم مرسی عزیزم😍🌹

قربونت گلم😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فدای تو بشم مرسی عزیزم همچنین شما حتما😍🌹❤

خدانکنه. زنده باشی😘

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز