2777
2789
عزیزم دعا میکنم خدا لحظه هاتو پر از آرامش کنه❤🌹

فدااای دل مهربونت بشم من زنده باشی❤️

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
آفرین ب شما عزیزم دقیقا همینه چون انسان وقتی متاهل بشه میشه گفت برای یه سری چیزا محدودتر میشه و این ...

ان شالله حال دلت همیشه خوب باشه. تو هر شرایطی نزار حالت بد بشه بخند تا بگذره💜💚

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیاده روی کردن عالیه  ای کاش منم شرایطشو داشتم خیلی هم عالی ک اینقدر خوب تلاش میکنی😍

ممنونم عزیزم. تو هم تلاشت رو بکن، 😘

تاپیک جدید زدم اگ حالت خوب میشه بیا دل نوشته بزار خوشحال میشم😊👌😍

تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️    
فرق پسر و دخترا توی این چیزاست... پسرا میتونن برن بیرون حالشون خوب شه برگردن ولی دخترا اینطوری راح ...

درسته عزیزم واقعا تبعیض هنوزم خیلی زیاده تووی خانواده ها 

🍒
حتما امتحانش میکنم مرسی عزیزم😍🌹

قربونت گلم😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فدای تو بشم مرسی عزیزم همچنین شما حتما😍🌹❤

خدانکنه. زنده باشی😘

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی