2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 45 پست
بگو نگرانت شدم با جنگ چرا اخه 

اخه 20 دفه زنگ زدم اخر سر داداشش جواب داده میگه میایم الان. دارم میمیرم از عصبانیت ساعت 5 کلاس دارم باید برسونتم بعدم از نگرانی نصف شدم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد ازش میپرسم و به پرو پاش میپیچم تا بگه😐 اصلا نگفتن نداریم😐 چه معنی ای داره نه جواب تلفنو بده ...

توضیح نداره رفته یجا که میدونم ولی بهم خبر نداده گوشیشم گزاشته تو ماشین. منم پریودیم اصلا اعصابم دست خودم نیس نمیتونم فکرو خیال نکنم 

نه بابا چرا بکشیش بیچاره رو. یه مدت سفت و سخت بهش محبت کن. بعد اون عادت میکنه بدون اجازه تو آب هم نم ...

اجازه منو ولش کن از نگرانی اونقد گریه کردم سرم داره میترکه. فک کردم بلایی سرش اومده 

بار اولشه یانه ...باهاش صحبت کنی بهترین درمان مشگلات صحبت کردنه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بار اولشه یانه ...باهاش صحبت کنی بهترین درمان مشگلات صحبت کردنه 

بار اولش نیس کلا فراموش کاره جایی میره خبر نمیده منم خیلی استرسیم همش فکر میکنم الان یه بلایی سرش اومده خیلی این اخلاقم بده