2777
2789
عنوان

شپش کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم رنگ میتونم ولی دخترم نمیتونه ، دکلره کردنم میگن خوبه

دایلیس بزن هم خودت هم دخترت بعدم همه لباسارو با دمای بالای ۶۰ بشور کل خونتو حاروبرقی یکش رخت خوابا خیلی مهمن قشنگ تمیزشون کن

یعنی شامپو میکشتشون

خود شپش رو بله. ولی تخم هاش رو نه. شامپوهای الان رو نمی دونم راستش. ولی چند سال پیش که یه مهدکودک درگیر شپش شد دکتر گفت شپش با شامپو می میره ولی تخماش فقط با حرارت می میرن. یا یکی یکی باید با دست جداشون کنین. مادرا لایه لایه موهای بچه ها رو با اتوی مو اتو کردن. بعدش تخما رو که هنوز روی ساقه ی موها بودن  بردیم پیش دکتر... گفت اینا مردن. کم کم جدا می شن از مو. که همینطور هم شد و شپش ریشه کن شد.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
قبلا نه. شامپوهای الان رو نمی دونم راستش. ولی چند سال پیش که یه مهدکودک درگیر شپش شد دکتر گفت شپش با ...

من محلول زدم پوک شدن تخمهاشون هربار ک شونه میکردم قشنگ پوک شدن و ریختنشون دیدم

خود شپش رو بله. ولی تخم هاش رو نه. شامپوهای الان رو نمی دونم راستش. ولی چند سال پیش که یه مهدکودک در ...

اتو کشیدم دخترم طاقت نیاورد اصلا از دوسه روز رشک هم تو سرش نیس همه رو جمع کردم بنظرتون تموم شده

وای خواهر منم گرفته بدبختی داریما اعصابم خورده بهش میگم هی نچسب به من منم میگیرم تمومم نمیشن وا مونده ها😭😭

میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون
وای ک اصلا ادم داغون میشه 

بخدا انقدر به سرش دارو شیمیایی دارو گیاهی زدیم ولی تخماش ک میمونن دوباره در میان زیاد میشن همه زندگی رو مامانم شسته کلی ملافه تو آب جوش گذاشته دوباره سرو کلشون پیدا شد😭😭😭

میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون
دخترم موهاش بلنده خودمم موهام تا روباسنم نمیتونم کوتاه کنم

نرم کننده زیاد بزن موهات لیز میشه تو حموم موهاتو شونه کن. اومدی بیرون سشوارم بکش میسوزن رشکا😂

درخواست دوستی ممنوع

سلام عزیزم خوبی قشنگت حالتو درک میکنم چون خودمم چندماه پیش گرفته بودم و اخرمجبور شدم موهامو از ته بزنم این پیجی که برات گذاشتمو برو ببین یه دستگاه واسه درمان این مریضی داره قشنگ ببین کلیپ هاشو 

https://instagram.com/shepesh.bad?utm_medium=copy_link