خانما سلام من از ۱۵ بهمن درگیر شپش بودم دخترم از مدرسه گرفته بود و تمیز کردم ی چند وقتی فکر کردم تموم شده دیگه تمیز نکردم و ده روز بعد دوباره دیدم و شروع کردم ب تمیز کردن ولی الان دوهفته از اون موضوع گذشته و همش نگاه کردم و تمیز بنظرتون سرش تمیز شد
خود شپش رو بله. ولی تخم هاش رو نه. شامپوهای الان رو نمی دونم راستش. ولی چند سال پیش که یه مهدکودک درگیر شپش شد دکتر گفت شپش با شامپو می میره ولی تخماش فقط با حرارت می میرن. یا یکی یکی باید با دست جداشون کنین. مادرا لایه لایه موهای بچه ها رو با اتوی مو اتو کردن. بعدش تخما رو که هنوز روی ساقه ی موها بودن بردیم پیش دکتر... گفت اینا مردن. کم کم جدا می شن از مو. که همینطور هم شد و شپش ریشه کن شد.
بخدا انقدر به سرش دارو شیمیایی دارو گیاهی زدیم ولی تخماش ک میمونن دوباره در میان زیاد میشن همه زندگی رو مامانم شسته کلی ملافه تو آب جوش گذاشته دوباره سرو کلشون پیدا شد😭😭😭
میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون
سلام عزیزم خوبی قشنگت حالتو درک میکنم چون خودمم چندماه پیش گرفته بودم و اخرمجبور شدم موهامو از ته بزنم این پیجی که برات گذاشتمو برو ببین یه دستگاه واسه درمان این مریضی داره قشنگ ببین کلیپ هاشو