2777
2789
اگه شوهرم بگه بهش اینو  میگم همیشه🤣🤣🤣 در مواردی هم میگم حق داری خودم نمیتونم از آیینه چشم بر ...

😹😹😹😹😆 نیمه گم شدمو پیدا کردم پع

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

😹😹😹😹😆 نیمه گمدشمو پیدا کردم پع

وای😍😍😍😍🤣🤣🤣🤝🤝

همش بهش میگم چقد تو شانس داری آخه خوردت نشه زنت اینقد خوشگله  بیشهور بهت حسودیم میشه🤣🤣🤣اونم میخنده میگه دیگه دیگه لطف خدا شامل حالم شده🤦‍♀️🤦‍♀️😍🤣

اگه مخالفی ریپ نزن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای😍😍😍😍🤣🤣🤣🤝🤝 همش بهش میگم چقد تو شانس داری آخه خوردت نشه زنت اینقد خوشگله  بیشهور بهت ...

😹😹😹😍😍 عارع عارع بهش بگو هر شب باید شکر نعمت بجا بیاری🤭 اخرشم بگو تو فامیلاتون ببین یکی مث من هس اصن 😹😹😆

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

😹😹😹😍😍 عارع عارع بهش بگو هر شب باید شکر نعمت بجا بیاری🤭 اخرشم بگو تو فامیلاتون ببین یکی مث من ه ...

اینو که همش میگم چون همشون چاق هستن من اندامم خوبه همیشه میگم بهش که خدا دعاتو شنید منو داد بهت و گرنه که بین این تپلی ها باید یکیو انتخاب می‌کردی🤣🤣🤣🤣وای خدا هیچی به ما نداده اعتماد به نفس خیلی داده🤣🤣

اگه مخالفی ریپ نزن

اینو که همش میگم چون همشون چاق هستن من اندامم خوبه همیشه میگم بهش که خدا دعاتو شنید منو داد بهت و گر ...

😹😹😹 انبار اعتماد بنفسیم